Ok Taecyeon plaagde zijn fans over zijn nieuwe dramapersonage in zijn nieuwste Instagram-post!

Ok Taecyeon maakt fans enthousiast met spoiler voor zijn nieuwe drama 'Tale of the Secret Inspector and Jo Yi'

Op 22 mei gaf idool-acteur Ok Taecyeon zijn fans een voorproefje van zijn aanstaande dramarol.

In zijn nieuwe Instagram-post , onthulde de Koreaanse hartenbreker een foto van hem die een witte hanbok droeg, of de traditionele Koreaanse kleding.Hij zorgde ook voor gegiechel met zijn bijschrift, Hallo, ik ben een geheime koninklijke inspecteur. Ik kom in de problemen als ik je alles laat zien (de volledige foto), dus kijk hier voorlopig maar naar.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Taec (@taecyeonokay)

Fans vermoeden nu dat Ok Taecyeon al begonnen is met filmen voor het drama 'Tale of the Secret Royal Inspector and Jo Yi'.

Ok Taecyeon en Kim Hye Yoon(Foto: 51K officiële Instagram en Instagram van Kim Hye Yoon)

Naast hem is actrice Kim Hye Yoon, die haar uitstekende acteercapaciteiten liet zien met de best beoordeelde drama's 'Sky Castle' en 'Extraordinary You'.

Ondertussen gaat tvN's 'Tale of the Secret Royal Inspector and Jo Yi' in première in de tweede helft van 2021. Kijkers kunnen niet wachten om de nieuwe rol van Ok Taecyeon te zien en hoe hij een ander spannend personage zal vertolken.

De zanger-acteur imponeerde het publiek met zijn onberispelijke optreden als de psychopathische schurk in de misdaadkomedieserie 'Vincenzo'.

LEES OOK: Bevestigd! 'Vincenzo'-ster Taecyeon en 'Extraordinary You'-actrice Kim Hye Yoon leiden het nieuwe Rom-Com-drama

Ok Taecyeon verbluft in nieuwste foto voor Arena Homme Magazine

Optreden op het podium en op het scherm geeft Taecyeon de mogelijkheid om zijn kunstenaarschap te laten zien. Hij kan het podium domineren met zijn overvolle charisma en talent als idool, en kan ook kijkers boeien met zijn uitstekende acteervaardigheden.

Hij is misschien begonnen als lid van de 2e generatie Kpop-jongensgroep 14:00 uur, Taecyeon beperkt zich niet en spreidt zijn vleugels verder uit.

Ok Taecyeon(Foto: 51K officiële Instagram)

Maar het podium en de kleine schermen veroveren is niet alles, want Ok Taecyeon verbreedt ook zijn horizon door fotoshoots te doen met magazines en merkadvertenties.

Nadat de opnames van 'Vincenzo' waren afgerond, verscheen de 32-jarige artiest zelfs al in tal van Koreaanse modebladen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door 51k_official (@51k_official)

Onlangs plaatste Ok Taecyeon's bureau 51k Official op Instagram een ​​reeks foto's van de 'Save Me'-ster.Zijn overvolle beelden zijn inderdaad moeilijk te negeren!

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 5 knappe K-drama-schurken die je niet zomaar kunt haten

Waar kijk je naar uit in de aankomende serie van 2PM Taecyeon? Vergeet niet om uw mening met ons te delen in de comments!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins