Afgezien van de bloedhete mannelijke Kdrama-leads, bezwijmen de leidende dames de kijkers altijd met hun charme en onmiskenbare schoonheid.

Perfect droommeisje varieert van iemands ideale visie van een vrouwelijke metgezel. Of het nu de sterke onafhankelijke vrouw is, de avontuurlijke, of degene die mannen naar de ouders kan brengen, het 'ideale meisje' in Kdrama bestaat.

In 2021 brachten de uitzendnetwerken een breed scala aan genres uit die geschikt zijn voor een breder publiek - van Hallyu-sterren tot opkomende actrices; hier zijn 5 Kdrama ideale vriendinnen die elke man tot nu toe wenst.Shin Min Ah (Thuisplaats Cha-Cha-Cha)

(Foto: tvN)

De Hallyu-ster heeft opnieuw een razernij veroorzaakt na de headliner van de blockbuster-serie 'Hometown Cha-Cha-Cha' met brave jongen Kim Seon Ho.

Het kuiltjespaar deed miljoenen harten sneller kloppen met hun helende Kdrama.

Afgezien daarvan belichaamt Shin Min Ah perfect de rol van Yoon Hye Jin.

In het drama heeft de in Seoul wonende tandarts een uiterlijk dat koelbloedig en oppervlakkig lijkt, maar naarmate de serie vordert, toonde ze haar zachtaardige kant, vooral rond Hong Doo Shik, ook bekend als Chief Hong, gespeeld door de 'Start- Op' ster.

LEES VERDER: Hometown Cha-Cha-Cha' Fashion: 5 favoriete Shin Min Ah OOTD's die je kunt kopiëren zonder zelfs maar te proberen

Kim Go Eun (Yumi's Cellen)

(Foto: tviNG officiële Instagram)

In het op webtoon gebaseerde drama 'Yumi's Cells' speelt Kim Go Eun de titelrol van Kim Yumi.

Interessant is dat het tvN-drama de aandacht van de kijkers trok met zijn schijnbaar herkenbare verhaal (behalve de schattige cellen in Sepho Village.)

The Kdrama volgt het verhaal van Yumi en haar reis om liefde te vinden.

Na haar traumatische liefdesverdriet ontmoet ze Goo Woong, gespeeld door Ahn Bo Hyun.

Kijkers waren getuige van hoe Yumi haar hart uitstortte voor Goo Woong. Ze kon haar hart weer openen door hem in haar wereld toe te laten.

Jeon Mi Do (ziekenhuis afspeellijst 2)

(Foto: tvN)

In 'Hospital Playlist' 2 heroverweegt Jeon Mi Do's personage Chae Song Hwa haar gevoelens voor haar beste vriend Lee Ik Jun, gespeeld door Jo Jung Suk.

De wendingen verrasten de kijkers op een goede manier als fans zien hoe de neurochirurg het ideale meisje is voor Ik Jun.

Weet je nog dat ze tijd naast hem doorbracht nadat de vader van een van de twee een ongeluk had gehad.

Bovendien zal ze zeker een geweldige stiefmoeder zijn voor de zoon van Ik Jun, omdat ze oprecht om Uh Ju geeft.

Song Hye Kyo (Nu gaan we uit elkaar)

Song Hye Kyo - Nu gaan we uit elkaar(Foto: officiële Instagram van SBS)

Aftopping op de vierde plaats is Song Hye Kyo in Kdrama 'Now, We Are Breaking Up'.

In de nieuw uitgebrachte SBS-serie nam de Hallyu-ster de rol aan van Ha Young Eun, de teamleider van een bekende ontwerpafdeling bij een topmodebedrijf.

Wat Ha Young Eun de ideale vriendin maakt, is dat ze die sterke onafhankelijke vrouw uitstraalt die weet wat ze wil en niet te vergeten haar doelgerichte houding.

VOOR HET GEVAL U MIST:Song Hye Kyo verandert in een meisjesbaas in het komende Kdrama 'Now, We're Breaking Up'

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Geca Wills