'Chief of Staff' seizoen 2 gaat over een raadslid die onlangs werd verkozen tot raadslid Jang Tae Joon (gespeeld door Lee Jung Jae) en zijn strijd om te overleven in de politieke wereld. 'Chief of Staff' bevat ook Shin Min Ah (speelt Kang Sun Young), Lee Elijah (speelt Yoon Hye Won), Kim Dong Jun (speelt Han Do Kyung) en Kim Kap Soo (speelt Song Hee Seop).

1. Van stafchef tot raadslid

Lee Jung Jae zei dat zijn karakter zijn uiterste best doet om zijn ware motieven te verbergen. Als raadslid zal hij nu veranderen in een ambitieuze man. Tegelijkertijd veranderen zijn titel en doelpunten. Hij kan de dingen niet alleen doen terwijl hij de stafchef van Kim Kap Soo is. Hij moet andere mensen beïnvloeden om zijn doelen te bereiken. Hij maakte van Kim Kap Soo een minister van justitie en negeerde het feit dat een arbeider stierf in een cementfabriek die wordt beheerd door CEO Lee Chang Jin (die Yoo Sung Joo speelt), die de reden was voor de financiering van Lee Jung Jae. Hij deed deze dingen omwille van zijn benoeming. Lee Jung Jae begon een ruzie tussen Kim Hong Fa (die Jo Kap Young speelde) en Kim Ik Tae (die Lee Sang Kook speelde), om de rekening van Shin Min Ah door te laten. Zijn positie als raadslid geeft hem de mogelijkheid om de dingen die hij wil voor zijn eigen te doen.2. Van samenwerking naar wantrouwen

De goede relaties vol steun en vertrouwen uit het eerste seizoen zullen in seizoen 2 veranderen in wantrouwen en afkeuring. Shin Min Ah en Kim Dong begonnen Lee Jung Jae niet meer te vertrouwen toen hij werd voorgedragen als nieuwe raadslid. Shin Min Ah zag hoe hard hij werkte om op de positie te zijn, maar zag hem buigen terwijl hij werd beledigd door Kim Kap Soo op de begrafenis van Lee Sung Min (Jung Jin Young), en verwarde haar. Kim Dong Jun respecteerde en vertrouwde Lee Jung Jae, maar hij werd boos op hem toen hij de dood van arbeiders en de handelaren die het moeilijk hebben op de Seobuk-markt negeerde. Shin Min Ah en haar nieuwe secretaresse Kim Dong Jun's relatie met Lee Jung Jae zal in seizoen 2 veranderen in misverstanden en wantrouwen. Lee Elijah, de nieuwe stafchef van Lee Jung Jae, zal bij de twee betrokken zijn.

3. Nieuwe gezichten

Er verschijnen nieuwe personages en hun acties zijn onvoorspelbaar. Jung Man Sik, die procureur-generaal Choi Kyung Chul van het bureau van de opperste aanklagers speelt, zal Kim Kap Soo en Lee Jung Jae bedreigen. De dramaregisseur zei dat Choi Kyung Chul zijn logica over politiek zal gebruiken. Park Hyo Joo (die de stafchef Lee Ji Eun speelt) zal gaan samenwerken met Shin Min Ah en haar laten denken dat Lee Jung Jae een slecht persoon is. Een nieuwe man genaamd Jo Bok Rae (die de stafchef Yang Jong Yeol speelt), zal in het kantoor van Lee Jung Jae verschijnen. Hij zal er alles aan doen om zijn doel te bereiken. Zal hij Jang Tae Joon helpen of bedreigen?