Hun eersteklas visuals en onberispelijk acteerwerk zijn niet de enige aantrekkelijke dingen over hen. Hun hobby's, die hun creativiteit en passie ontketenen, zijn er ook een van.

Tijdens hun vrije tijd laten enkele van de heetste sterren in de industrie hun stress los door middel van hun kunst. Meestal zijn dit degenen die door de camera's worden vastgelegd, maar we houden ook van de outputs als ze achter de lens zitten!

1. Kim Myung Soo

Kim Min Gyu, beter bekend onder zijn artiestennaam L, is een idool-acteur die bekend staat om zijn katachtige visuals. Hij verscheen in veel populaire drama's zoals 'Angel's Last Mission: Love', 'Welcome' en 'Royal Secret Agent'.Kim Myungsoo(Foto: Kim Myung Soo officiële Instagram (kim_msl))

Afgezien van zijn idool- en acteercarrière, is hij een van de meest succesvolle idoolfotografen. Hij bracht ooit zijn foto-essayboek uit genaamd 'L's Bravo Viewtiful'. De idool-acteur onthulde ook dat hij een fotograaf was van enkele teaserfoto's van Lovelyz.

4 Koreaanse acteurs die dol zijn op filmfotografie: Girls' Generation Yoona, Lee Jun Ho, Ryu Jun Yeol, More(Foto: Kim Myung Soo officiële Instagram)
Foto door Kim Myung Soo meisjes(Foto: Kim Myung Soo officiële Instagram)
Foto door Kim Myung Soo

De foto's van Kim Myung Soo zijn werkelijk adembenemend. Het zal je geest vullen met kalme, serene en plechtige gedachten.

2. Meisjesgeneratie Yoona

Het is veilig om te zeggen dat zangeres-actrice en Girls' Generation Yoona een van de mooiste sterren in Zuid-Korea is.

4 Koreaanse acteurs die dol zijn op filmfotografie: Girls' Generation Yoona, Lee Jun Ho, Ryu Jun Yeol, More(Foto: Allure Magazine Korea)

Van haar charmante uitstraling als de visuals van Girls' Generation tot haar brutale en verleidelijke uitstraling als actrice, ze boeit zeker veel mensen!

Maar haar gezicht is niet het enige dat prachtig is om naar te kijken, want haar prachtige landschapsfotografie komt op de tweede plaats!

14.00 uur Lee Jun Ho raakt in de war vanwege vrouwelijk personeel - dit is wat er is gebeurd(Foto: Girls' Generation Yoona officiële Instagram)
Foto door Girls' Generation Yoona 4 Koreaanse acteurs die dol zijn op filmfotografie: Girls' Generation Yoona, Lee Jun Ho, Ryu Jun Yeol, More(Foto: Girls' Generation Yoona officiële Instagram)
Foto door Girls' Generation Yoona

De zangeres-actrice maakt graag foto's van landschappen, gebouwen en landschappen die emoties oproepen.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Hier zijn 5 Koreaanse beroemdheden waarvan je waarschijnlijk niet wist dat ze gerelateerd waren: Kim Tae Hee, Lee Wan, Gong Myung, NCT Doyoung, Meer

Daarnaast is ze ook bedreven in het bewerken, zoals kleurcorrectie om de foto's er nog beter uit te laten zien.

3. 14.00 uur Lee Jun Ho

Lee Jun Ho veroverde harten met zijn schitterende optreden in 'The Red Sleeve' met Lee Se Young.

Ryu Jun Yeol (1)(Foto: JYP-entertainment)
14.00 uur Lee Jun Ho

Maar wist je dat het vastleggen van herinneringen ook een van de hobby's van de topsterren is?

In een interview met GQ Korea onthulde Lee Jun Ho dat een van zijn meest waardevolle bezit zijn Leica-camera is.

Omdat het maken van foto's van hem deel uitmaakt van zijn werk, maakt hij ook graag foto's van andere dingen dan van zichzelf.

En zijn favoriete onderwerp? Zijn kat! Hij maakt een levensdagboek van zijn kat via zijn camera, die hij tijdens zijn Japan-tour heeft gekocht!

4 Koreaanse acteurs die dol zijn op filmfotografie: Girls' Generation Yoona, Lee Jun Ho, Ryu Jun Yeol, More(Foto: 14.00 uur Lee Jun Ho officiële Instagram)
14.00 uur Lee Jun Ho's Cats (Foto: 14.00 uur Lee Jun Ho officiële Instagram)
14.00 uur Lee Jun Ho's Cats (Foto: 14.00 uur Lee Jun Ho officiële Instagram)
14.00 uur Lee Jun Ho's Cats

Leuk weetje: hij kocht deze camera terwijl hij dronken was, maar hij geniet er nu van!

4. Ryu Jun Yeol

'Reply 1998'-acteur Ryu Jun Yeol is een van de meest gevierde acteur-fotografen in de industrie.

(Foto: Instagram van Marie Claire Korea)

Ryu Jun Yeol fotografeert vooral landschappen, natuur en landschappen die melancholische vibes uitstralen. Vanwege zijn natuurlijke vaardigheden komen zijn foto's net zo goed uit als ze er persoonlijk uitzien!

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Junyeol Ryu (@ryusdb)

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Shin Hye Park (@ssinz7)

Hij pronkte met zijn werken in zijn eerste fototentoonstelling met foto's die hij maakte tijdens een reis door de VS. De fototentoonstelling is geïnspireerd op 'Once Upon A Time In Hollywood' van Quentin Tarantino.

(Foto: Ryu Jun Yeol officiële Instagram)
Ryu Jun Yeol in fototentoonstelling 'Once Upon A Time In Hollywood' (Foto: Ryu Jun Yeol officiële Instagram)
Ryu Jun Yeol in fototentoonstelling 'Once Upon A Time In Hollywood' met Lee Dong Hwi, EXO Suho, meer

Het werd bijgewoond door veel van zijn beroemde vrienden zoals Park Shin Hye, Eric Nam, Tony Hong, Lee Jin Wook, Lee Dong Hwi en EXO Suho.

Dit vind je misschien ook leuk: 5 Koreaanse acteurs die ooit zijn opgeleid om atleten te worden: Song Joong Ki, Song Hye Kyo, Ahn Bo Hyun, meer

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.