Er is gewoon iets met Koreaanse schoonheid en mode dat ervoor zorgt dat we het willen volgen. Het is niet alleen hun prachtige stijl en stralende glazen huid, maar ook hun kapsels.

Hier zijn 4 K-drama-geïnspireerde kapsels die je in 2020 zou moeten proberen voor een totale transformatie van het haardoel:

1. DE 'TOPKNOP'Ook bekend als de messy bun, dit is een van de favoriete stijlen van de Koreaanse meisjes. Deze stijl is een bijgewerkte versie van het ouderwetse ballerinabroodje. In plaats van het achter op je hoofd te hebben, is het strategisch bovenop geplaatst met een paar losse lokken die over je gezicht lopen. Deze stijl is gemakkelijk te doen en perfect voor die warme zomerdagen of wanneer je haast hebt of gewoon een beetje in een luie bui.

Hoe het te doen: Verzamel je haar en maak een knot bovenop je hoofd. Bind het vast met een dunne paardenstaarthouder en zet het vast met een paar haarspelden. Maak strategisch een paar lokken los voor die moeiteloos mooie look.

2. LANGE GOLVEN MET WISPY BANG

Lange bobs zijn momenteel in de mode, maar de langharige dames van K-drama's zorgen ervoor dat we ons haar willen laten groeien en het weer lang willen maken. Een lang en golvend haar is zelfs meer K-drama-stijl gemaakt met die piekerige pony die het gezicht omlijst. Als je al lang haar hebt en geen risico wilt lopen om te worden geknipt, of als je van plan bent om het uit te laten groeien, dan is dit kapsel geschikt voor jou.

Hoe het te doen: Krul je haar met een krultang of rollers in losse golven. Strijk vervolgens je pony met een haarijzer. Je kunt de lokken die zich het dichtst bij je gezicht bevinden achter je oren of aan de zijkant van je hoofd vastzetten met schattige haarspeldjes voor een meer gepolijste look.

3. KORTE BOB MET DUNNE, VOLLE PANG

Als je haar op dit moment kinlengte is, is dit k-drama-kapsel geschikt voor jou. Het heeft maar een klein beetje volume en wat framing nodig. Is het je ooit opgevallen dat de kapsels van de meeste Koreaanse actrices altijd perfect op hun gezicht passen? Deze look is geschikt om je eruit te laten zien alsof je een dun gezicht hebt.

Hoe je het doet: Gebruik een ronde borstel en föhn om je haar en pony te stylen en volume te geven. Doe dit met je haar ondersteboven. Bij deze techniek worden de haarwortels automatisch van de hoofdhuid getild, waardoor je haar meer volume krijgt.

4. GOLVEND, SCHOUDERLENGTE HAAR

Kpop-zangers en Kdrama-actrices lijken een talent te hebben om zelfs het meest eenvoudige en onderhoudsarme kapsel er stijlvol en elegant uit te laten zien. Dit schouderlange kapsel bijvoorbeeld. Het is een beetje uit het midden gescheiden met slechts een beetje een golf voor volume.

Hoe je het doet: Deel je pas gewassen haar uit het midden en kam het om eventuele klitten te verwijderen. Terwijl het nog vochtig is, draai je de helft van je haar weg van je gezicht en speld of zet je het vast aan de zijkant. Na een paar uur, of wanneer het haar droog is, schudt u het los.

Dus waar wacht je op? Bezoek je favoriete salon en krijg dat Koreaanse Drama-haar waar je altijd van hebt gedroomd!