In 'Oh My Venus' verlaat het personage van So Ji Sub de VS vanwege een schandaal met een genotzuchtige actrice. Hoewel het daten van een sterretje niet genoeg is om een ​​carrière in de VS te laten ontsporen, is het groot nieuws in Korea, waar hij de zoon is van een vooraanstaande familie. In het echte leven was So Ji Sub nooit betrokken bij een schandaal. Maar minstens acht k-dramasterrenhebben een schandaal in hun carrière gehad en zijn teruggekaatst.

En sommige schandalen waren ernstiger dan daten met een starlet.

Joo Ji Hoon, die onlangs speelde in het melodrama 'Mask', had een veelbelovende carrière voordat hij in 2009 werd gearresteerd op verdenking van drugs. Zijn acteer-cv omvatte de drama's 'Princess Hours' en 'The Devil', evenals de film 'Antique Bakery'. .' Hij pleitte schuldig aan het gebruik van ecstasy en ketamine. Hij werd veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf, een jaar voorwaardelijk en een boete. Nadat zijn proeftijd was afgelopen, nam hij dienst bij het Koreaanse leger en maakte vervolgens zijn comeback met de film 'I Am King'.Song Seung Hoon, die de hoofdrol zal spelen in het historische drama 'Shin Saimdang; The Herstory,' had een schandaal rond zijn verplichte tweejarige militaire dienst. Geruchten begonnen de ronde te doen dat hij illegaal zijn militaire dienst had ontlopen door te doen alsof hij ziek was. Hij stemde ermee in om te dienen en bereikte uiteindelijk de rang van korporaal. Twee jaar na het einde van zijn militaire dienst speelde hij een rol in het drama 'East of Eden' uit 2008, gevolgd door de Japanse remake van de film 'Ghost'.

Jang Hyuk, die een herbergier speelt in 'The Merchant Gaek Ju 2015', werd beschuldigd van het nemen van een medicijn dat hem fysiek ongeschikt maakte voor militaire dienst. Hij verontschuldigde zich publiekelijk en meldde zich aan. Het schandaal was niet goed voor zijn carrière, maar maakte er geen einde aan. Hij maakte zijn comeback met het drama 'Thank You'. En zijn carrière is sterker dan ooit.

Voordat zangeres-actrice IU betrokken raakte bij een schandaal, werd ze beschouwd als het 'kleine zusje van de natie'. Toen tweette IU onschuldig een foto van zichzelf met Super Junior-lid Eunhyuk. De foto zag eruit alsof ze samen in bed lagen. IU zei dat ze alleen maar op haar bank aan het relaxen waren en gewoon vrienden waren. Maar het schandaal had wel invloed op haar carrière en verloor haar advertentiebanen. Maar uiteindelijk krabbelde ze terug. Haar muziekcarrière gaat nog steeds goed en ze heeft verschillende drama's op haar naam staan, waaronder 'Producer'.

Lee Ji Ah, die zal verschijnen in het tweedelige drama 'Snow Lotus', moest toegeven dat hij met Jung Woo Sung een relatie had met 'Athena: Goddess of War'-collega toen een fan een foto van hen maakte op vakantie in Parijs. Rond die tijd werd ook onthuld dat ze negen jaar in het geheim getrouwd was met k-pop-icoon Seo Taiji en van hem was gescheiden zonder dat iemand het wist. Zij en Jung Woo Sung gingen uit elkaar omdat ze haar huwelijk voor hem geheim hield.

Lee Mi Sook, die dit jaar in 'The Exclusive' te zien is, is verstrikt geraakt in een schandaal waarbij een jongere man betrokken was. Hij zou 17 jaar jonger zijn dan zij en werkte als bargastheer. Het gerucht ging dat ze hem financieel hielp terwijl ze nog getrouwd was. Lee Mi Sook's plastisch chirurg echtgenoot scheidde van haar, maar haar carrière overleefde. Ze was onlangs te zien in de drama's 'Miss Korea' en 'You're The Best Lee Soon Shin.'

Door het schandaal van Park Shi Hoo belandde hij bijna in de gevangenis. In 2013 werd hij beschuldigd van het verkrachten van een aspirant-actrice, maar hij beweerde dat de seks met wederzijds goedvinden was. De beschuldiging resulteerde in een reeks rechtszaken die uiteindelijk allemaal werden ingetrokken. Hij werkte twee jaar niet in Korea, maar in 2015 keert hij terug naar het kleine scherm in het kabeldrama 'Neighborhood Hero'.

Lee Byung Hun werd gechanteerd door twee vrouwen die een ongeoorloofd gesprek hadden opgenomen dat ze deelden. Hij deed aangifte van de chantage bij de politie. De resulterende publiciteit onthulde meer twijfelachtige interacties tussen de pas getrouwde acteur en een van zijn afpersers, model Lee Ji Yeon. Lee's huwelijk leek even wankel, maar herstelde. Zijn carrière haperde nooit. Hij verscheen in de k-film 'Memories of the Sword', een paar Hollywood-kaskrakers, zoals 'Terminator Genysis', evenals de films 'Beyond Deceit' en 'Inside Men'.

Maar zoals het personage van So Ji Sub ontdekte in 'Oh My Venus', is er een veel groter schandaal nodig om je carrière in de VS te laten ontsporen dan in Korea.