Actrice Kang Ye Won heeft geen tijd verspild aan het uitleggen van haar prioriteiten aan haar nieuwe 'We Got Married'-partner Oh Min Suk. En daarbij wist haar rechttoe rechtaan benadering hem te choqueren.

De 35-jarige actrice, die speelde in de film 'The Huntresses' met Ha Ji Won en in het drama 'Bad Guys' met Park Hae Jin, wil zo graag kinderen dat ze besloot niet te trouwen zwanger te worden.

In een preview van het programma sprak de actrice haar sterke wens uit om binnenkort een gezin te stichten. Ze zei dat ze, aangezien ze de gemiddelde leeftijd voor een eerste keer moeder was gepasseerd, meteen wilde settelen.'Ik moet kinderen krijgen', zei Kang Ye Won.

Toen de acteurs elkaar ontmoetten in een restaurant in de aflevering van 'We Got Married' van 27 juni, bespraken ze hun gedachten over het settelen en het stichten van een gezin. Ze begonnen te praten over het nichtje van Oh Min Suk en hoe graag hij tijd met haar doorbracht.

'Ze is erg mooi', zei Oh Min Suk, die onlangs verscheen in de drama's 'Nine: Nine Time Travels', 'God's Gift - 14 Days', 'Misaeng', 'Kill Me, Heal Me' en 'All About My Mom'. .'

Toen Oh Min Suk vertelde hoeveel hij van zijn nichtje hield, zei Kang Ye Won dat hij ook heel graag een kind wilde. Maar of hij nu klaar is voor de verantwoordelijkheden van het ouderschap, het volgende dat ze zei schokte hem. Kang Ye Won zei dat ze niet getrouwd hoefde te zijn om moeder te worden.

'Ik wil graag trouwen en tegelijkertijd een kind krijgen', zei ze. 'Ik zou graag willen trouwen nadat ik zwanger ben geweest.'

En terwijl een paar k-celebs zoals Jang Dong Gun en Go So Young trouwden terwijl ze al een kind verwachtten, wordt het zijn van een alleenstaande moeder nog steeds afgekeurd in Korea. Het is niet het soort dingen dat toekomstige schoonouders goedkeuren.

Toen de 33-jarige acteur deed alsof hij zijn moeder belde en haar het nieuws over zijn virtuele verloofde vertelde, realiseerde Kang Ye Won zich dat haar controversiële verklaring haar niet per se geliefd zou maken bij zijn familie.

Zal de actrice controversiële uitspraken blijven doen tijdens de run van 'We Got Married?' Zal het dit virtuele koppel moeilijk maken? Ze vormen een zeer aantrekkelijk stel en een beetje controverse kan zorgen voor vermakelijke tv.