Nieuw Netflix K-drama Lovestruck In The City Aflevering 1 Samenvatting(Foto: Instagram)

Netflix-release van K-drama, 'Lovestruck in The City', is net in première gegaan en biedt kijkers niet alleen één koppel om te staan, maar ook drie anderen!

Het nieuwe Netflix K-drama, 'Lovestruck in The City', ook wel bekend als 'City Couple's Way of Love', is niet je typische K-drama, aangezien één aflevering ongeveer dertig minuten duurt, in tegenstelling tot gewone K-drama's die doorgaans worden afgespeeld. voor ongeveer anderhalf uur. Netflix' nieuwe kijk hierop ontbreekt absoluut niet, maar verrassend genoeg voor één aflevering!

De eerste aflevering van 'Lovestruck in The City' begint met de hoofdpersonen die één voor één worden geïnterviewd terwijl ze worden gefilmd. De serie interviews introduceert de 32-jarige architect Park Jae Won (Ji Chang Wook), de 29-jarige Lee Eun O (Kim Ji Won), collega-architect Choi Kyung Joon (Kim Min Seok), Seo Rin Yi (So Ju Yeon) met wie kijkers in de volgende afleveringen meer te weten zullen komen, Oh Sun Young (Han Ji Eun), een casanova, en Kang Geon (Ryu Kyung Soo), die graag mensen filmt.Door middel van deze interviews worden de levens van deze koppels gedocumenteerd alsof ze in een documentaire zijn die hun reis naar ware liefde in de stad laat zien.

Nieuw Netflix K-drama Lovestruck In The City Aflevering 1 Samenvatting(Foto: Instagram)

Na de interviews wordt elk van de personages gezien in hun respectievelijke huizen, waar de kijkers meer over hen, hun persoonlijkheden en hoe hun levens elkaar kruisen te weten komen. Terwijl de eerste paar minuten de verschillende personages en koppels introduceren, concentreert de eerste aflevering zich voornamelijk op één koppel: Jae Won en Eun O.

Als ze allebei naar hun relatie worden gevraagd, stemmen ze er ook mee in om Eun O de schuld te geven van het mislukken van hun relatie. Jae-Won is echter helemaal niet onwetend over zijn eigen fouten in de relatie. Ondanks de problemen van hun relatie, zijn beiden dankbaar dat ze zo'n ervaring hebben meegemaakt die hen heeft geleerd om hun leven te leiden zoals ze dat willen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Kakao TV (@kakaotv.official)

In september 2019 worden kijkers doorverwezen naar een scène waarin Eun O Jae Won ophaalt op de luchthaven waar Eun-O zich duidelijk aangetrokken voelt tot Jae-Won. In de auto zorgt Eun-O's intense en sprankelende persoonlijkheid ervoor dat ze de radio harder zet met liedjes en Jae-Won vraagt ​​om met haar mee te zingen. Jae-Won betrapt zichzelf erop dat hij naar Eun-O staart en zich koestert in haar sterke en leuke persoonlijkheid, precies het moment dat Jae-Won voor Eun-O begon te vallen.

Nadat hij rondhangt, kan Jae Won zijn ogen niet van Eun O afhouden terwijl ze over het strand rent terwijl ze met haar hond speelt. 'Ze schijnt', zegt Jae Won met hondenogen tegen zijn metgezel Bin.

Die avond organiseren Bin en Ra-Ra een barbecuefeestje ergens aan de kust, terwijl mensen rondrennen om geld uit de vieringen te halen. Individuen spelen Jenga, bierpong, en consumeren een grote hoeveelheid alcohol totdat de lichten uitgaan.

Nieuw Netflix K-drama Lovestruck In The City Aflevering 1 Samenvatting(Foto: Instagram)

Het geheel hiervan is echter belangrijk voor een truc, omdat Riri en Bin iedereen in verschillende bijeenkomsten in een spel regelen, inclusief samen omhelzen. Het is een heel aangename kleine ijsbreker, een die eindelijk ziet hoe Jae-Won een opvallend signaal geeft voor iedereen, Eun O's pols vasthoudt en ergens in haar ogen kijkt. Terwijl vuurwerk glinstert in de nachtelijke hemel boven, spiegelt Jae Won zich dat hij op dat moment gewoon van haar hield.

Laten we het verhaal van Jae-Won en Eun O blijven volgen en meer van de andere koppels ontdekken terwijl we wachten op de volgende afleveringen van het nieuwe romantische drama 'Lovestruck in The City'! Het wordt uitgezonden elke dinsdag, vrijdag om 17.00 uur (KST).

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Liza Parker