De wereld van het K-drama wordt langzaamaan gedomineerd door themaseries van anti-held burgerwachten die verschillende soorten hoofdrolspelers verbeelden.

Natuurlijk is er nog steeds het favoriete fantasiedrama, romantische komedie en spannende thrillerseries, maar de laatste tijd hebben duistere heldendrama's de aandacht van het publiek getrokken.

In het tweede kwartaal van 2020 maakte 'Flower of Evil' furore vanwege de intrigerende verhaallijn met Lee Joon Gi's personage als Baek Hee Sung, die zijn duistere verleden verbergt voor zijn rechercheur-vrouw Cha Ji Won, gespeeld door Moon Chae Won.Dit jaar verwelkomden de fans de fans met een breed scala aan genres, aangezien omroepnetwerken een hele reeks drama's aankondigden - van romantiek, komedie, spanning en natuurlijk duistere held.

Dat gezegd hebbende, bekijk deze vier anti-held K-drama's die je in 2021 hard nodig hebt.

'Vincenzo'

(Foto: Nieuws 1) Taxichauffeur cast(Foto: tvN's officiële Instagram)

Bovenaan de lijst staat het drama 'Vincenzo' van Song Joong Ki.

In februari onthulde tvN zijn nieuwste misdaaddrama met een sterrencast onder leiding van de Hallyu-ster, Jeon Yeo Bin en Ok Taec Yeon.

K-drama 'Vincenzo' volgt het verhaal van een jonge man genaamd Park Joo Hyeong die na zijn adoptie naar Italië verhuisde.

Toen hij opgroeide, merkte hij dat hij verstrikt raakte in een maffia, die hem in dienst had als consigliere. Nu staat hij bekend als de harteloze advocaat Vincenzo Cassano.

Echter, om de brouwende oorlog facties te vermijden, keerde hij terug naar Zuid-Korea en was betrokken bij advocaat Hong Cha Young, gespeeld door Jeon Yeo Bin.

Toen hij naar zijn vaderland verhuisde, was Vincenzo getuige van de corrupte praktijken in grote conglomeraten die 'Babel' werden genoemd.

'Taxi chauffeur'

De Duivel Rechter Aflevering 8(Foto: SBS Instagram) Nam Goong Min in(Foto: officiële Instagram van SBS) (Foto: SBS Drama officiële Instagram)

Ongetwijfeld een van SBS' beste antihelddrama's, 'Taxi Driver', boeide de harten van het publiek omdat het verhaal zich richt op sociale kwesties, waaronder pesten, fraude, zedendelinquenten en meer.

Het sterren Lee Je Hoon als Kim Do Ki, een voormalig lid van een elite militaire groep.

Nadat een seriemoordenaar zijn moeder had vermoord, werd hij door Rainbow Taxi CEO Jang Sung Chul (Kim Eui Sung) gerekruteerd om een ​​geheime organisatie te leiden die slachtoffers helpt wraak te nemen op hun daders.

LEES VERDER: Hit K-Drama 'Taxi Driver' met in de hoofdrol Lee Je Hoon bevestigd voor seizoen 2

'De Duivel Rechter'

(Foto: tvN Instagram) (Foto: tvN's officiële Instagram) (Foto: tvN's officiële Instagram)

Ji Sung's tvN-serie is het nieuwste antiheld K-drama dat online voor een grote buzz heeft gezorgd.

'The Devil Judge' illustreert het dienen van gerechtigheid aan de mensen waar de natie kan deelnemen aan gerechtelijke procedures die via live-uitzending worden getoond.

Hier speelt Ji Sung de hoofdjury Kang Yo Han, die mysterieuze bedoelingen koestert.

Dit roept de vraag op of zijn karakter de held van het volk zal zijn of een duivel verborgen onder de mantel van de rechter.

'De sluier'

(Foto: MBC Drama Official Account) (Foto: MBC Drama Official Account) (Foto: MBC officiële Instagram)

De beste antiheld K-dramalijst voor 2021 is de aankomende serie 'The Veil'.

Het speelt een van de meest gewilde acteurs, Namgoong Min, die de rol op zich zal nemen van een topagent van de National Intelligence Service (NIS), Han Ji Hyuk.

De plot wordt dikker nadat Ji Hyuk vermist is geraakt en volledig van de aardbodem is verdwenen en nadat hij is toegewezen aan een gevaarlijke taak.

Hij keerde echter terug met een complete transformatie om de boel op te schudden en de verrader achter zijn ondergang te ontdekken.

'The Veil' staat gepland voor zijn debuut op 3 september en wordt het nieuwste drama op vrijdag en zaterdag.

VOOR HET GEVAL U MIST: Namgoong Min Instagram-update: 'Doctor Prisoner' Star Bulks Up voor aankomend K-drama 'The Veil' + MBC laat zijn nieuwe foto's vallenKDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Geca Wills