Asia Artist Awards 2021 werd succesvol afgesloten met de uitreiking van de namen van topartiesten uit film, muziek en tv die het afgelopen jaar een geweldige bijdrage hebben geleverd.

Kdrama-sterren Lee Jung Jae, Yoo Ah In en Lee Seung Gi sleepten grote prijzen in de wacht, waaronder de 'Daesang', ook wel bekend als de hoofdprijs.

Hetzelfde geldt voor BTS, Aespa, Lim Young Woong, Stray Kids en NCT 127, die de hoofdprijs en meerdere prijzen mee naar huis namen.Voor de ceremonie van dit jaar had de organisatie in totaal 40 onderscheidingen in vergelijking met de Asia Artist Awards 2020 en 2019, met slechts 36 categorieën.

Na het jaarlijkse evenement uitten internetgebruikers hun gemengde reacties op de onlangs gehouden ceremonie.

Heeft Asia Artist Awards 2021 buitensporige 'Daesang'-awards? Netizens zegt het zo

AAA 2021 werd bekritiseerd vanwege het buitensporige of hoge aantal categorieën, met name de Daesang.

Volgens een outlet denken sommige fans dat het evenement dit jaar 'te veel' hoofdprijzen heeft die 'de betekenis van de Daesang ontnemen'.

Op 2 december kondigde AAA 2021 Yoo Ah In aan als de winnaar voorDaesang - Filmacteur van het jaar.

(Foto: Nieuws 1 Korea) Yoo Ah In

Het werd gevolgd door Lee Seung Gi die Daesang in de wacht sleepte - TV-acteur van het jaar voor zijn adembenemende vertolking van Jung Ba Reum in de hitserie 'Mouse'.

(Foto: News 1 Korea) Lee Seung Gi

Ten slotte nam Lee Jung Jae de grandioze trofee van Daesang - Acteur van het Jaar mee naar huis voor zijn rol als speler 456 Seung Gi Hoon in het recordbrekende Kdrama 'Squid Game' dat wereldwijd veel aandacht kreeg.

Lee Jung Jae(Foto: Artist Company Official Instagram) Lee Jung Jae

Ter herinnering, eerdere Asia Artist Awards hadden alleen Daesang - de ene is voor tv en de andere is voor de film.

Interessant is dat Lee Jung Jae ook een grote prijs won als Daesang - filmacteur van het jaar voor 'Verlos ons van het kwaad'.

LEES VERDER: Asia Artist Awards 2021 Winnaars: Han So Hee, Jeon Yeo Bin, Lee Seung Gi, Yoo Ah In en More Bag Major Awards

Wat muziek betreft, behielden ze hun zes hoofdprijscategorieën: Daesang - Song of the Year gewonnen door BT, Daesang - Trot of the Year toegekend aan Lim Young Woong en Aespa als Daesang - Stage of the Year.

De Daesang - Performance of the Year gaat naar Stray Kids, terwijl NCT 127 Daesang - Album of the Year mee naar huis nam.

Wat betreft de Daesang - Singer of the Year, het was niemand minder dan SEVENTEEN, die ook de AAA Fabulous Award en de AAA Best Producer Award won voor SEVENTEEN's Woozi.

Asia Artist Awards 2021 blikvangers

Het met sterren bezaaide jaarlijkse evenement erkende niet alleen de bijdrage van artiesten, maar vulde de nacht ook met glitter en glamour, vooral op de rode loper.

Zangeres AleXa schitterde met haar kleurrijke mini-jurkje en pronkte met haar benen.

(Foto: Nieuws 1 Korea) Alexa

Han So Hee pronkte ook met haar lange benen, maar ze koos voor een eigentijdse en elegante benadering door een verfraaide marineblauwe lange jurk met hoge splitdetails te dragen.

(Foto: Nieuws 1 Korea) Han So Hee

Mijn mond viel open toen KINGDOM over de rode loper van de AAA 2021 schitterde met een zwart-wit ensemble.

(Foto: Nieuws 1 Korea) Koninkrijk

Interessant is dat Song Ji Hyo, die eerder werd bekritiseerd vanwege haar haartransformatie, het publiek verblufte met haar prachtige pixiesnit die perfect bij haar gezicht past.

(Foto: News 1 Korea) Song Ji Hyo

VOOR HET GEVAL U MIST: Asia Artist Awards 2021 Red Carpet: bekijk deze 10 beste looks van je favoriete Kdrama-sterren

KDramastars is eigenaar van dit artikel
Geca Wills heeft dit geschreven