De scènebeschrijving van de Avengers Age of Ultron-postcredits is onthuld en deze zal leiden naar Thor 3: Ragnarok!

Enorme Avengers Age of Ultron-spoilers zijn onthuld nadat de scène met de aftiteling / de beschrijving van de aftiteling is uitgelekt.

Screen Crush meldde dat de Avengers Age of Ultron-scène met postcredits Tom Hiddlestons Loki zou laten zien die een oorlog leidt tussen Asgard en Midgard.Chris Hemsworth deelde zijn gedachten over de Avengers Age of Ultron na de aftitelingscène en Thor 3 tijdens de recente Comic Con in San Diego. Hij vertelde Screen Crush:

'Ik hoop dat we er nog een doen. Ik denk dat we er nog een doen. Officieel weet ik nog niets, maar ik heb er zin in.'

In een apart interview met de Collider sprak Chris Hemsworth over de mogelijkheid om binnenkort Thor 2 te doen. Hemsworth zei:

'Volgens mij is het nog niet zover, 'Thor 3'. Het is een andere - een eindje verderop.' Aangezien hij net de hoofdrol in de film speelt, is de producent de persoon die het beste over de derde aflevering kan praten.

Kevin Feige onthulde aan Collider dat:

'Cap is al bekend gemaakt, dus dat is eerst. Dat is in een verder stadium. Thor wordt nu geschetst, dus beide in de maak.' Marvel Studios heeft hun films voor de komende jaren al opgesteld en de beschikbare data kunnen tussen 2017 en 2019 zijn.

Chris Hemsworth heeft tijdens een interview met Screen Rant enkele 'Avengers 2'-spoilers gemorst. Hij zei: 'Hij is in staat om allerlei dingen te manipuleren - inclusief de dynamiek van het team - en ons op te splitsen.'

De 30-jarige acteur onthulde ook hoe onder de indruk hij was van James Spader's vertolking van de nieuwe schurk. Hemsworth zei: 'Het is geweldig. Een nieuw iemand brengt een hele andere dynamiek met zich mee. Hij is gewoon zo slim, en zo indrukwekkend, en een beetje verontrustend als dit personage. We stonden allemaal op de set en keken hoe hij de eerste dag zijn scène deed en begonnen aan het einde te applaudisseren omdat het zo goed was. Het is geweldig.'