Jung Jinyoung, die acteur werd van idool, beter bekend als Jinyoung, bevestigde zijn naam als een van de beste vocalisten in de Hallyu-industrie met zijn groep B1A4. Met zijn vaardigheden won zijn groep aan populariteit en een solide schare fans wereldwijd.

Na zeven jaar het podium te hebben veroverd met zijn B1A4-leden, besloot hij zijn acteertalent te koesteren en zijn carrière in de televisie-industrie voort te zetten.

B1A4 Jinyoung Op het podium en op het scherm

B1A4 Jinyoung(Foto: B1A4 Jinyoung Instagram)

Jung Jinyoung werd voor het eerst in de scene ontmaskerd als het eerste lid en leider van de Zuid-Koreaanse jongensgroep B1A4. Terwijl hij samen met zijn leden zijn liedjes promootte, hield hij zich ook bezig met zowel voor- als hoofdrollen in verschillende dramaseries en musicals.VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'Police University' aflevering 4: Krystal's afschuwelijke verleden wordt een hot topic, Cha Tae Hyun en Jinyoung werken samen om criminelen te pakken

De nieuwste dramaserie van B1A4 Jinyoung, 'Police University', ging onlangs in première en kreeg positieve feedback van kijkers over de hele wereld, met een gemiddelde kijkcijfers van 8,5% in de vierde aflevering.

(Foto: KBS-drama)
Acteur Jinyoung

Hoe rijk is hij met zijn spectaculaire vaardigheden en talent en de ervaringen die hij door de jaren heen heeft opgedaan?

B1A4 Het nettovermogen van Jinyoung in 2021

Omdat hij in veel populaire drama's verscheen, nam ook zijn vermogen toe. Jinyoung werkte in het verleden ook met verschillende ervaren acteurs.

Hij speelde in de komediefilm 'The Dude in Me' uit 2019 met doorgewinterde acteurs Ra Mi Ran en Park Sung Woong.

(Foto: KBS)
Jinyoung van B1A4

JE HOUDT MISSCHIEN VAN: 'Hometown Cha-cha-cha' met in de hoofdrollen Shin Min Ah, Kim Seon Ho en Lee Sang Yi introduceert ondersteunende cast

Jinyoung liet ook een grote indruk achter op de fans en kijkers nadat hij zijn rol in de historische fantasy-romantiek-dramaserie 'Love in the Moonlight' perfect vertolkte met veelbelovende acteurs Kim Yoo Jung, Park Bo Gum, Chae Soo Bin en Kwak Dong Yeon.

Het geschatte vermogen van B1A4 Jinyoung in 2021 is $ 1 miljoen - $ 5 miljoen, en het zal naar verwachting stijgen als hij in een hele reeks van meerdere projecten verschijnt.

De 30-jarige idool-acteur kreeg erkenning en waardering voor zijn talenten en veelzijdigheid toen hij zijn acteercarrière diversifieerde door unieke rollen uit te proberen.

(Foto: KBS-drama)

Misschien vind je het ook leuk: Krystal Jung Net Worth 2021: hoe rijk is het f(x)-lid?

Zijn nieuwe coming-of-age-dramaserie' politie universiteit ' met f(x)-lid Krystal en ervaren acteur Cha Tae Hyun is een van de grootste maandag-dinsdagdramaseries in 2021, na het succes in elke aflevering.

'Police University' wordt elke maandag en dinsdag uitgezondena.s. om 21.30 uur KST op KBS2. Het is ook beschikbaar voor internationale streaming in Viu.

Jinyoung is behoorlijk actief op zijn Instagram rekening. Hij heeft ook zijn eigen Soundcloud account waar hij zijn zelf geproduceerde en geschreven liedjes plaatst.

Heb jij de nieuwe aflevering van 'Police University' al gezien? Deel uw mening met ons in de opmerkingen!

JE HEBT MOGELIJK GENTERESSEERD IN: JTBC brengt nieuwe drama line-up uit met Jeon Do Yeon en Ryu Jun Yeol in 'Lost', Jung Hae In en BLACKPINK's Jisoo in 'Snowdrop'

Volg KDramastars voor meer nieuwsupdates over Kdrama, KMovie en beroemdheden!
KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.