Lang voor het hitdrama 'Start-Up' was Bae Suzy een van de slimste en leidende actrices van haar generatie.

Sinds haar debuut in 2010 als een van de leden van de meidengroep, Miss A, onder het gerenommeerde bureau JYP Entertainment, is de 26-jarige A-lister overgegaan tot actrice en heeft ze haar naam in de entertainmentindustrie gecementeerd en in delen van Azië.

Met haar acteervermogen en onmiskenbare charme heeft ze de op één na populairste Koreaanse actrice op Instagram, met 13,5 miljoen volgers, naast 'Hotel de Luna'-ster IU.De 'Vagabond'-ster heeft haar weg omhoog gewerkt - van een Kpop-idool tot een bekroonde actrice, en dat gezegd hebbende, is het veilig om te zeggen dat de 'Ashfall'-ster al grote banken aan het verdienen is door haar massa aan goedkeuringen , films en drama's.

Dus hoe rijk is Bae Suzy precies?

Bae Suzy Net Worth 2021: 'Dream High'-actrice is $ 25 miljoen waard

Volgens Aanplakbord , waarna Miss A-lid de lijst van best betaalde K-pop-idolen-slash-K-drama-actrices in 2015 bereikte.

Bae Suzy(Foto: Azië Eén)

Destijds kon ze maar liefst 16.700 dollar of 383.812 KWR per drama-aflevering ontvangen.

Nu, genoemd als een van de 'Nation's First Love' voor haar rol in 'Architecture 101', schat Bae Suzy's netto waarde op $ 25 miljoen, zoals geciteerd door SoulSpace.com .

Bovendien belandt ze nu op de 13 plek voor de rijkste K-popidolen voor 2021.

LEES VERDER: 'Start-up'-ster Suzy om mogelijk te spelen als vrouwelijke hoofdrol in aanstaande Indiase film, geregisseerd door Shankar

CF Koningin

Bae Suzy's Instagram bewijst dat ze een van de meest gewilde en niet te vergeten een van de meest rendabele CF koninginnen .

Bae Suzy(Foto: Bae Suzy officiële Instagram)

Je kunt de actrice gemakkelijk zien die verschillende bedrijven onderschrijft, van huidverzorgingsproducten, technische gadgets, themaparken, eten, drinken en meer.

In een eerder rapport slaagde de A-lister erin om brillen en voedingssupplementen te scoren, waarvan wordt gezegd dat het een deal van meer dan $ 9 miljoen is.

Bovendien deelde tvN in 2017 mee dat haar endossement fee destijds per commercial minimaal 63.000 dollar of 700 miljoen won bedroeg.

Nutsvoorzieningen, Bae Suzy is de nieuwste ondersteuner van internationale merken zoals Guess Jeans, Reebok, Swarovski, Kerasys en grote schoonheidsbedrijven zoals The face Shop en Lancome.

investeringen

Behalve een gerenommeerde actrice en een gecertificeerde CF-koningin, wist de 'Sobere' hitmaker ook hoe ze met haar miljoenen om moest gaan door middel van investeringen.

Bae Suzy(Foto: bae Suzy officiële Instagram)

Met haar aanhoudende succes slaagde Bae Suzy erin een aantal verdiepingen van een gebouw in Gangnam te verwerven dat naar verluidt meer dan 3,8 miljoen USD waard was.

Het gebouw met hoge winst dat zich in het duurste gebied van Seoul bevindt, is enorm gestegen en bedraagt ​​momenteel ongeveer 6,5 miljoen USD.

Bovendien verdient haar gebouw nu 13.400 dollar per maand aan huurgelden.

Het gulle hart van Bae Suzy

Temidden van haar ontelbare prestaties, geeft de 'Start-Up'-actrice graag terug en maakte ze tallozedonaties aan verschillende organisaties.

Bae Suzy(Foto: Bae Suzy officiële Instagram)

In een eerder bericht bracht Bae Suzy haar verjaardag door met doneren aan de Life Share Association. De non-profitorganisatie zei dat de actrice in totaal $ 334.700 had gegeven

Afgezien hiervan werkt ze ook samen met de Honor Society of liefdadigheidsorganisatie Community Chest of Korea en heeft ze meer dan $ 86.210 gedoneerd.

CONTROLEER OOK: Dit zijn de top 7 koninginnen van Koreaanse drama's in 2020

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Geca Wills