De Koreaanse superster Suzy zou eindelijk haar kleine scherm terug kunnen krijgen!

Volgens Star News op 8 juli wordt Bae Suzy het hof gemaakt om te verschijnen in de originele serie 'The Second Anna' van Coupang Play.

Op dezelfde dag onthulde Suzy's bureau Management SOOP dat de actrice het castingaanbod voor het genoemde drama positief beoordeelt.Suzy(Foto: Suzy's Instagram)

Suzy's potentiële serie is eigenlijk een nieuw project geregisseerd door Lee Joo Young van de film 'A Single Rider' uit 2017 met in de hoofdrollen 'When the Camellia Blooms'-actrice Gong Hyo Jin en 'Mr. Sunshine'-acteur Lee Byung Hun.

'The Second Anna' krijgt acht afleveringen

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat 'The Second Anna' als film zou worden geproduceerd, maar het productieteam besloot het uit te brengen als een drama van acht afleveringen. Het zal het verhaal verbeelden van Anna, een vrouw die probeert het leven van iemand anders te leiden, wat lijkt op het 'Ripley-syndroom', een soort antisociale persoonlijkheidsstoornis waarbij de persoon voortdurend in een fictieve wereld gelooft.

Suzy(Foto: Suzy's Instagram)

Star News concludeerde ook dat de 'Start-Up'-actrice besloot het castingaanbod voor 'The Second Anna' te herzien vanwege haar interesse in het dramascript en haar vertrouwen in regisseur Lee Joo Young.

Ondertussen is het productieteam van de aankomende serie van plan om 2021 te filmen nadat ze klaar zijn met het casten van acteurs om in het project te worden opgenomen.

Suzy(Foto: Suzy's Instagram)

Als Suzy de dramarol accepteert, markeert 'The Second Anna' haar comeback op het kleine scherm na 'Start-Up' in 2020.

De 'Vagabond'-ster zal in 2021 ook haar zilveren scherm laten terugkeren met sciencefictionfilm 'Wonderland' .'Hoewel er nog geen bevestiging is over de release van de aanstaande film, kijken Koreaanse drama-/filmenthousiastelingen nu al uit naar de geweldige cast die in één frame zal worden bekeken.

Misschien vind je het ook leuk: 'My Roommate is a Gumiho' Aflevering 13: Hyeri vecht voor haar liefde, besluit bij Jang Ki Yong te blijven

Suzy als merkambassadeur van Lancome

Met haar godinachtige schoonheid is het niet onmogelijk dat de idool-actrice Bae Suzy het gezicht van Lancome is.

In de recente update van Management SOOP had de 'While You Were Sleeping'-ster net haar online live-evenement en presenteerde ze de nieuwste productcollectie van Lancome.

Suzy(Foto: Suzy's Instagram)

Suzy is een van de veelgevraagde Hallyu-sterren geworden als het gaat om het promoten van verschillende schoonheidsproducten en luxe merken.

Naast haar geplande activiteiten vindt de actrice 'Uncontrollably Fond' tijd om mensen in nood te helpen. In feite, Suzy sponsorde de hartoperatiekosten van de te vroeg geboren baby's in de Life Sharing Practice in Korea.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Bae Suzy Instagram-update: de algehele outfit van deze 'start-up'-ster kost meer dan $ 15.000

Wat vind je van de mogelijke comeback van Bae Suzy? Deel het met ons in de comments!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins