Na de bekendmaking van de genomineerden zijn de hosts voor de 57e Baeksang Awards eindelijk bekend gemaakt!

Een nieuw rapport bevestigde dat Bae Suzy en Shin Dong Yup de officiële emcees zouden zijn voor Baeksang Awards 2021 .

Het aanstaande evenement, ook bekend als de Paeksang Arts Awards, zal zeker een spannende en vermakelijke reünie zijn voor enkele van de slimste Zuid-Koreaanse sterren sinds het duo eerder de prestigieuze ceremonie organiseerde.Ter herinnering: de zangeres-actrice is al zes jaar op rij gastheer van het evenement, terwijl de 50-jarige komiek de ceremonie drie jaar op rij leidt, van de 50e tot de 52e Baeksang Awards.

In 2020 werden zowel Bae Suzy als Shin Dong Yup vergezeld door 'Seobok'-ster Park Bo Gum als co-host voor de ceremonie.

Baeksang Awards 2021 Details

De aanstaande prijsuitreiking wordt beschouwd als de Zuid-Koreaanse versie van de Academy Awards, ook wel bekend als de Oscars, waar ze de uitmuntendheid van artiesten, regisseurs en schrijvers voor de film-, televisie- en theaterindustrie erkennen.

De komende viering, gepland op 13 mei, zal plaatsvinden in Ilsan, Gyeonggi-do, en zal live worden uitgezonden op JTBC.

Net als de vorige ceremonie zullen de 57e Baeksang Awards worden gehouden in een sociale afstandssetting en zonder toeschouwers vanwege de COVID-19-protocollen.

LEES VERDER: Hier is de volledige lijst met genomineerden voor de 57e Baeksang Arts Awards

57ste Baeksang Awards genomineerden

Eerder deze week werd de lijst met genomineerden voor de prestigieuze prijsgevende instantie bekendgemaakt.

Voor de categorie Beste Drama leidt tvN de nominatie met drie van zijn shows, namelijk 'It's Okay to Not Be Okay', 'Flower of Evil' en 'My Unfamiliar Family'. ook op de lijst staat 'Beyond Evil' van JTBC en 'Extracurricular' van Netflix.

Wat betreft de beste actrice, op de lijst staan ​​Kim So Yeon voor 'The Penthouse', Kim So Hyun voor 'River Where the Moon Rises', Seo Ye Ji voor haar vertolking in 'It's Okay to Not Be Okay', Shin Hye Zon in 'Mr. Queen' en Uhm Ji Won voor het 'Birthcare Center' van tvN.

Aan de andere kant zijn de genomineerden voor Beste Acteur Kim Soo Hyun voor 'It's Okay to Not Be Okay', Song Joong Ki in tvN's 'Vincenzo', Shin Ha Kyun voor 'Beyond Evil', Lee Joon Gi voor 'Flower of Evil' en tot slot Uhm Ki Joon voor zijn vertolking als Joo Dan Tae in het topdrama 'The Penthouse'.

'Het is oké om niet oké te zijn' scoort verschillende knikken te midden van de controverse van Seo Ye Jin

Zoals hierboven vermeld, ontving de romantische comedy-serie van tvN grote nominaties, ondanks het probleem rond de vrouwelijke hoofdrol, Seo Ye Jin.

'It's Okay to Not Be Okay' wist de prijzen voor Beste Drama, Beste Actrice, Beste Acteur, Beste Vrouwelijke Bijrol en Beste Mannelijke Bijrol te scoren voor de indrukwekkende prestatie van Oh Jung Se als Moon Sang-Tae, die autisme heeft.

Te midden van de controverse over haar toenmalige vriend, Kim Jung Hyun, citeerde een Zuid-Koreaanse outlet dat de actrice ervan werd beschuldigd haar medewerkers te hebben gepest door hen verbaal te beledigen en lastig te vallen.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 57e Baeksang Arts Awards gepland op 13 mei

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Geca Wills