Bae Yong Joon en Park Soo Jin zijn nu officieel man en vrouw. Het paar trouwde om 18.00 uur tijdens een privéceremonie. op 27 juli in het Sheraton Grande Walkerhill Hotel.

Park Jin Young, CEO van JPY, zong op de bruiloft, net als The One en Shin Yong Jae van 4men.

Een paar uur voor de bruiloft plaatste Bae Yong Joon een romantische foto op Instagram. Het toonde het paar in een tuin omringd door flikkerende lantaarns. Bae knielde, alsof hij een aanzoek deed, en keek op naar zijn bruid. Park Soo Jin zag er slank en elegant uit in haar trouwjurk.Bae schreef: 'Mijn hart is nerveus en fladdert. Ik zoek uw zegeningen voor mij omdat mijn familie me altijd kracht geeft. Het spijt me dat ik dit moment niet met je kan delen, maar ik zal altijd de liefde herinneren die je me hebt geleerd en een goed gezinshoofd worden. Ik zal je vaak laten weten dat het goed met ons gaat. Dank u. Ik hoop dat iedereen altijd gelukkig is.'

Het is de eerste bruiloft voor zowel Bae, 42, als Park, 29. Het stel ontmoette elkaar toen ze in 2014 tekende bij Key East. Bae Yong Joon is de grootste aandeelhouder van Key East Entertainment, het bureau dat ook Park Soo Jin vertegenwoordigt. Volgens de nieuwszender Channel News Asia zijn zijn aandelen meer dan $ 100 miljoen waard.

Bae en Park hadden drie maanden een relatie voordat ze in mei hun verloving aankondigden en hadden oorspronkelijk een bruiloft in september gepland. Een aankondiging dat de trouwdatum was verschoven kwam als een verrassing. Het paar ontkende dat die datum was verschoven omdat het een jachtgeweerhuwelijk was en dreigde iedereen die deze geruchten verspreidde te vervolgen.

Volgens de Koreaanse media-outlet Korea Herald wachtten honderden fans in de regen buiten het evenement in de hoop Bae Yong Joon in het oog te krijgen, die een internationale ster werd na zijn optreden in 'Winter Sonata'. Hij heeft veel toegewijde fans in Japan, waar hij bekend staat als Yonsama. Zijn laatste drama-optreden was in een korte rol, als leraar in 'Dream High'.

Park Soo Jin debuteerde in de meidengroep Sugar met Hwang Jung Eum. De actrice was onlangs te zien in de drama's 'Flower Boys Next Door' en 'The Blade and the Petal'. De afgelopen vijf jaar was ze presentatrice van 'Tasty Road', een show over trendy restaurants.

Park's vrienden Kim Sung Eun, Wang Ji Hye en Lee Yeon Doo waren bruidsmeisjes op de bruiloft.