Baek Sung Hyunis een debonair jonggehuwde! Onlangs vierde de acteur zijn huwelijk met zijn vriendin van vier jaar in een kleine en intieme ceremonie met hun familie en naaste kennissen.

Op 27 april zei Baek Sung Hyun dat hij nog steeds niet kan geloven dat hij al getrouwd is. Hij vervolgde dat ze een goed leven zullen leiden door elkaar te koesteren en lief te hebben. Hij nam dit huwelijksfeest als inspiratiebron om in de toekomst kijkers te begroeten met een goed project als een nog betere acteur.

Op hun trouwfoto's was de acteur gekleed in een net gesneden pak en ook in Hanbok, Koreaanse traditionele kleding. Zijn haar was op een boulevardier manier gestyled. Hij straalde een zacht charisma uit terwijl hij liefdevol naar zijn prachtige niet-beroemde bruid staart.Het pasgetrouwde stel had vier jaar een relatie voordat ze begin april hun huwelijk aankondigden.

Baek Sung Hyun maakte zijn eerste acteerdebuut in 1994 met de film 'I Wish for What Is Forbidden to Me' toen hij nog maar vijf jaar oud was. Sindsdien groeide de kindacteur op het scherm op en speelde hij enkele van de rollen van een charmante zoon in de meeste MBC-series, zoals 'See and See Again' in 1998 en 'Ajumma', of beter bekend als de 'Housewife's Rebellion', in 2000.

Snel vooruit naar zijn tienerjaren, speelde de acteur vervolgens de jongere versies van mannelijke hoofdrolspelers in drama's, zoals in 'Damo' in 2003, 'Stairway to Heaven' in hetzelfde jaar, dat wordt beschouwd als zijn doorbraakrol, en in ' Emperor of the Sea' in 2004. Sommige critici merkten op dat het acteerwerk van Baek Sung Hyun volwassener en romantischer leek voor zijn leeftijd.

Regisseur Lee Joon Ik wilde vroeger Baek Sung Hyun casten in zijn films 'King and the Clown' en ook 'The Happy Life'. Het drong echter niet door. Toen, eindelijk, kreeg Baek Sung Hyun de kans om samen te werken met de beroemde regisseur in 'Blades of Blood' in het jaar 2010. Lee Joon Ik vertelde dat hij Baek castte om het personage Gyun-ja te spelen, die in het midden van twee hoofdrollen Hwang Jung-min en Cha Seung-won, want hij beschouwde Baek Sung Hyun als de enige acteur die op zo'n jonge leeftijd zoveel kan acteren als hij kan. De regisseur getuigde van de sterke acteerbasis van de jonge acteur.

Hier zijn enkele andere films en tv-series van Baek Sung Hyun.

  • Kokkiri (Olifant) (2008)
  • De E.T. van onze school (2008)
  • Het toevallige paar (2009)
  • Gu (2010)
  • Insu, de koningin-moeder (2011)
  • Witte kerst (2011)
  • Melodie van de liefde (2013)

Proficiat aan Baek Sung Hyun en zijn vrouw!