Stem vanavond om 20.00 uur ET af op TNT om te zien wat er zal gebeuren in de finale van 'The Librarians' seizoen 1 met dubbele aflevering! Bekijk aflevering 9 & 10, 'En de lichtstad; And The Loom Of Fate', met behulp van onze gratis livestream-links. Synopses, spoilers, preview-video en meer!

Volgens de officiële synopsis van 'And The City Of Light; And The Loom Of Fate,' Aflevering 9 & 10 van seizoen 1, 'Een vermissingszaak leidt tot wat een buitenaardse invasie zou kunnen zijn in een kleine stad. [Later,] Dulaque verandert de loop van het lot, waardoor Baird door alternatieve tijdlijnen wordt geleid die het transformerende lot van de bibliothecarissen en haar eigen ondergang laten zien. De finale van seizoen 1', aldus TV Guide.

Zorg ervoor dat je vanavond om 20.00 uur ET afstemt op TNT om alle spanning van seizoen 1, aflevering 9 en 10 te zien!Kun je aflevering 9 en 10 van seizoen 1 van 'The Librarians' niet op tv zien? Welnu, we hebben je gedekt met gratis online livestream-links!

Bekijk een livestream van 'The Librarians' op dit gratis livestreamkanaal van TNT online - klik op hier om aflevering 9 en 10 vanaf je computer te bekijken! Je kunt de aflevering ook terugkijken hier nadat het is uitgezonden, met dank aan TNT.

Waar moeten we naar uitkijken voor de twee uur durende finale dubbele aflevering van vanavond? Waarschuwing: spoilers in het verschiet!

VS vandaag kiest de twee uur durende seizoensfinale van vanavond als een van de topkeuzes voor tv-kijken op zondagavond, en legt uit dat 'Deze TNT-serieversie van de Bibliothecaris films bereikt zijn seizoensfinale met Baird die door alternatieve tijdlijnen beweegt die verschillende lotsbestemmingen voor het team bieden. Maar blijkbaar werkt geen van beide goed voor haar, en dat is iets wat ze zal willen veranderen.'

Zorg voor wat extra spoilers?

'Zwaarden en draken en magie zijn wild geworden - de tweedelige seizoensfinale van zondag' de bibliothecarissen zal zeker evenveel vragen stellen als het (mag) beantwoorden. Zal Flynn Carsen de bibliotheek vinden? Zal de ware identiteit van Jenkins worden onthuld?' vraagt Wekelijks amusement . Uitvoerend producent Dean Devlin antwoordt: 'Het is geweldig dat iedereen het raadt en het is zo leuk om dat te zien gebeuren, want het betekent dat mensen er echt om geven. Ik zal je deze spoiler geven ... in de seizoensfinale wordt onthuld wie Jenkins is.'

Volgens io9 , 'De show bouwde zich op tot een confrontatie tussen de bibliothecarissen en hun vijanden, de Serpent Brotherhood, die zeker tot een hoogtepunt zal komen in de finale van zondag... Zondag heeft een episch grote finale, die [John] Kim niet kon vertellen ons veel over. 'Ik wil er echt over praten', maar hij kan niet. Hij vertelde ons wel dat er veel actie en rondrennen was - zijn favoriete onderdeel van de show - in het eerste deel. Niet zozeer voor Ezechiël in de tweede helft. Betekent dat stiekeme diefstal? 'Niet echt...' is alles wat Kim kan zeggen, en niet veel meer. Maar we zullen de terugkeer van Dulaque en Lamia zien en een plan dat 'het lot zal veranderen'.

Hij heeft wel een belofte van de schrijvers voor seizoen twee, als het komt, 'zal gaan' naar plaatsen die nog verbazingwekkender en belachelijker zijn dan seizoen één.'

Het zal zeker interessant zijn om de seizoensfinale te zien spelen!Bekijk hieronder een voorbeeldvideo voor de afsluiting van seizoen 1.

Wat gebeurt er vanavond nog meer in seizoen 1, aflevering 9 en 10 van 'The Librarians'? Je zult moeten afwachten! Stem af op TNT, of een van onze gratis online livestream-links hierboven, om alle opwinding van deze twee uur durende dubbele aflevering van seizoen 1 te zien, genaamd 'And The City Of Light; And The Loom Of Fate,' begint om 20.00 uur ET!