Ahn Bo Hyun en Jo Bo Ah zullen de headliner zijn van het komende Kdrama 'Military Prosecutor Doberman'.

tvN heeft officieel de nieuwe team-up aangekondigd via Instagram naast de cast-line-up van de komende serie.

Maak kennis met de cast van tvN's 'Military Prosecutor Doberman'

Geregisseerd door 'Bad Papa'-regisseur Jin Chang Gyu en geschreven door 'Confidential Assignment' en 'Lawless Lawyer'-scenarist Yoon Hyun Ho, wordt de serie uitgezonden in de eerste helft van 2022.Hierna maakte de uitzending ook de selectie van sterren bekend die zich bij de 'My Name'-ster en de 30-jarige schoonheid zullen voegen.

De cast van 'Military Prosecutor Doberman' omvat ook Kim Young Min, Oh Yeon Soo en Kim Woo Seok, die de hoofdrol zullen spelen in Korea's eerste militaire rechtbankdrama.

Militaire aanklager Doberman(Foto: tvN) (Foto: tvN)

Volgens een outlet prees het productieteam de briljante cast-line-up en zei dat de combinatie van sterren goed synchroniseert met hun respectieve karakters.

'Het is een betrouwbare casting alleen al door de aanwezigheid van de acteurs. De perfecte synchroniciteit van acteurs en personages en wat voor soort ensemble zal worden voltooid als ze samen optreden', zei een van de vertegenwoordigers van het productieteam.

VOOR HET GEVAL U MIST: Ahn Bo Hyun Nettowaarde 2021: hoe rijk is de 'My Name'-ster?

Kom meer te weten over de personages van de 'militaire aanklager Doberman'

De binnenkort te verschijnen tvN-serie volgt het verhaal van twee militaire aanklagers die met een andere missie leven: de ene is voor geld en de andere voor wraak.

In het drama zal Ahn Bo Hyun de rol op zich nemen van een militaire aanklager genaamd Do Bae Man, die de baan alleen voor geld koos.

De Zuid-Koreaanse hartenbreker is de headliner in een hele reeks opmerkelijke drama's in 2021 - dit omvat de webtoon-gebaseerde serie 'Yumi's Cells' met Kim Go Eun en de actievolle 'Netflix' originele 'My Name' met Han So Hee en Park Hee binnenkort.

Ondertussen speelt Jo Bo Ah de wraakgedreven militaire aanklager Cha Woo In, die opgroeide onder een chaebol-familie.

Haar karakter wordt beschreven als iemand die een gedurfde persoonlijkheid herbergt met een waardige houding die nergens bang voor is.

In het Kdrama 'Military Prosecutor Doberman' zal de actrice haar uitstekende acteervaardigheden laten zien door een driedimensionaal personage uit te beelden.

Aan de andere kant zal Oh Yeon Soo, na jaren van onderbreking, terugkeren als de eerste vrouwelijke divisiecommandant Noh Noh Yeong.

Haar overweldigende charisma en buitengewone talent zullen zeker de interstate van kijkers prikkelen door haar mysterieuze karakter.

Ter herinnering: dit is het comeback-drama van Oh Yeon Soo na de hoofdrol in de mysterieserie 'Criminal Minds' uit 2017.

Wat Kim Young Min betreft, hij zal de advocaat van de speciale afdeling aanklager Yong Moon Gu spelen.

Kijkers zouden hem herkennen aan zijn verschijning in 'The World of the Married', waar hij het personage aannam van Ye Rim's echtgenoot, zoon Je Hyuk.

Ten slotte zal Kim Woo Seok de derde generatie chaebol Roh Tae Nam spelen, die eind twintig de voorzitter werd van een toonaangevend conglomeraat.

Na de bevestiging van de cast konden kijkers een reeks opwindende verhalen verwachten in 'Military Prosecutor Doberman' die zich richt op de onbekende onthulling in het leger.

LEES VERDER: Ahn Bo Hyun Workout Routine 2021: Maak kennis met de unieke oefening van 'My Name' Star om fit te worden

KDramastars is eigenaar van dit artikel
Geschreven door Geca Wills