Het lange wachten is voorbij. Netflix Korea heeft eindelijk de hoofdrol bevestigd van de nieuwe, op webtoon gebaseerde serie 'The Sound of Magic', ook wel bekend als 'Annarasumanara'!

Netflix heeft bevestigd dat Ji Chang Wook, Hwang In Yeop en Choi Sung Eun de hoofdrol zullen spelen in een nieuwe fantasy-serie 'The Sound of Magic'

Op 15 april onthulde Netflix Korea via haar Instagram-bericht dat de acteurs Ji Chang Wook, Hwang In Yeop en Choi Sung Eun de hoofdpersonen zijn voor hun nieuwe aankomende serie 'The Sound of Magic'.

Ji Chang Wook(Foto: de officiële Instagram van Ji Chang Wook)

De drie beroemdheden worden gezien met de scripts voor het drama. Eerder werd bevestigd dat 'Start-Up'-acteur Nam Da Reum het jonge personage Ji Chang Wook zou spelen en was hij al klaar met het lezen van het script.De week daarop wordt de definitieve cast onthuld en fans zijn allemaal enthousiast om zulke getalenteerde artiesten in één project te zien werken!

LEES HIER MEER: 'Start-up'-acteur Nam Da Reum zou naar verluidt de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie 'Annarasumanara'

De originele Netflix-serie 'The Sound of Magic' is een op webtoon gebaseerd drama, getiteld 'Annarasumanara'. Het zal het verhaal verbeelden van een goochelaar die in een verlaten pretpark woont, genaamd Lee Eul, die het personage zal zijn van Ji Chang Wook.

Hwang In Yeop(Foto: Hwang In Yeop's officiële Instagram-account)

Nog steeds dicht bij zijn eerdere rollen, staat Hwang In Yeop op het punt terug te keren op het kleine scherm als een model en een student genaamd Na Ildeung.

Choi Sung Eun wordt Yoon Ah Yi, een studente die er ooit van droomde om goochelaar te worden, maar door obstakels in het leven werd ze gedwongen haar dromen op te geven en te gaan verdienen om de kost te verdienen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Choi Sung Eun (@dearsungeun)

'Itaewon Class' en 'Love in the Moonlight'-regisseur hebben de leiding over 'The Sound of Magic'

Regisseur Kim Sung Yoon, die aan het hoofd stond van de megahitseries 'Itaewon Class' en 'Love in the Moonlight', zal de leiding hebben over het aanstaande fantasiedrama 'The Sound of Magic'.

Hoewel de cast aan het publiek is onthuld, heeft het team nog geen verdere details gegeven over de start van de productie.

Dit drama markeert ook het nieuwe project van Hwang In Yeop na het succes van zijn romantische komedieserie 'True Beauty', naast Cha Eun Woo en Moon Ga Young; hetzelfde geldt voor de Koreaanse superster Ji Chang Wook, die zijn vorige drama 'Lovestruck in the City' afrondde.

Na haar project 'Beyond Evil' is actrice Choi Sung Eun helemaal klaar om haar fans weer te ontmoeten met het nieuwe drama.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door The Swoon (@theswoonnetflix)

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'Love Alarm 2', 'Hellbound', 'Annarasumanara' en meer: ​​de aankomende op webtoon gebaseerde drama's die in 2021 moeten worden verwacht

Wat kun je zeggen over de cast line-up voor 'The Sound of Magic'? Ben je enthousiast om deze Koreaanse acteurs weer terug te zien op het kleine scherm? Deel uw mening met ons in de opmerkingen hieronder!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins