Het lange wachten is eindelijk voorbij - de Koreaanse superster Song Joong Ki keert terug op het kleine scherm met wraakdrama 'The Youngest Son of Chaebol Family'!

Song Joong Ki speelt hoofdrol in 'The Youngest Son of Chaebol Family'

Nadat Vincenzo Cassano afscheid heeft genomen en op een klein eiland in Malta is gaan wonen, zal Song Joong Ki een andere boeiende rol op zich nemen met een nieuw drama, dat in 2022 van start gaat.

Op 20 juli maakten E Daily en JTBC bekend dat de acteur Song Joong Ki is bevestigd in de nieuwe wraakserie 'The Youngest Son of Chaebol Family', samen met 'Misaeng'-acteur Lee Sung Min.Song Joong Ki -Vincenzo(Foto: tvN's officiële Instagram)

Eerder werd gemeld dat de twee de hoofdrollen kregen aangeboden, en nu is bevestigd dat beide nauw samenwerken voor het project.

Fantasie-wraakdrama 'The Youngest Son of Chaebol Family' is gebaseerd op de populaire webroman met dezelfde titel. Het draait om het verhaal van de secretaresse van een chaebol-familie die herboren wordt als de jongste zoon van de familie.

Song Joong Ki(Foto: Geschiedenis D&C Official Instagram)

Het is bevestigd dat Song Joong Ki het personage Yoon Hyun Woo speelt, die sterft nadat hij ten onrechte werd beschuldigd van diefstal van de familie Sunyang Group die hij diende en waar hij jarenlang loyaal aan was gebleven. Hij wordt gereïncarneerd als Jin Do Joon, de jongste zoon van de familie van de chaebol en zal het bedrijf overnemen om wraak te nemen.

Ondertussen is 'The 8th Night'-acteur Lee Sung Min gepland om te spelen als Jin Yang Chul, het competitieve en onbeschofte hoofd van de Sunyang Group.

Girls' Generation's Tiffany en Song Joong Ki(Foto: Girls' Generation's Tiffany en Song Joong Ki officiële Instagram)

'Hospital Playlist'-actrice Shin Hyun Bin en SNSD-lid Tiffany zijn ook in gesprek om deel te nemen aan de krachtige cast-line-up.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Song Joong Ki, Yoo Ah In genomineerd voor beste acteur op het 26e Chunsa International Film Festival + Zie volledige lijst

Wat te verwachten van Song Joong Ki New Fantasy-Revenge Series

Fans kijken er nu al naar uit om Song Joong Ki weer te zien in een nieuw fantasiedrama, na zijn geweldige vertolking in de historisch-fantasy 2019-serie, 'Arthdal ​​Chronicles'.

Song Joong Ki - Arthdal ​​Chronicles(Foto: Korea Herald/ Netflix)

Song Joong Ki zal naar verwachting opnieuw zijn uitstekende prestaties laten zien door een uitdagende rol te spelen in 'The Youngest Son of Chaebol Family', dat fans nu nasynchroniseren als een samensmelting van zijn personages als Vincenzo Cassano en Eunseom.

Song Joong Ki(Foto: tvN's officiële Instagram)

Ondertussen is Song Joong Ki hervat met het filmen van zijn aankomende film'Bogota' na zelfquarantaine.Afgezien van de productie met een groot budget, is de film ook gevuld met met sterren bezaaide cast, zoals 'Mouse'-ster Lee Hee Joon, Ryu Seung Beom, Jo Hyun Chul en meer.

JE HEBT MOGELIJK GENTERESSEERD IN: K-Drama-acteurs die dure en dure huizen bezitten

Wat ben je enthousiast over het nieuwe dramapersonage van Song Joong Ki in 'The Youngest Son of Chaebol Family'? Deel uw mening met ons in de opmerkingen!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins