Nieuw jaar, nieuw drama!

(Foto: Twitter)

Park Bo Young keert terug op het kleine scherm samen met acteurs Seo In Guk en Lee Soo Hyuk.

In een recent verslag op 18 december heeft tvN's nieuwe aankomende fantasiedrama 'One Day Destruction Came Through My Front Door' de hoofdcast bevestigd!De serie is een romantisch fantasiedrama dat het verhaal vertelt van een man die bekend staat als 'destructie' omdat hij veel problemen veroorzaakt waarbij alles wat hij aanraakt plotseling verdwijnt. Aan de andere kant offerde een vrouw haar leven op het spel om haar lot te ontlopen. Het drama heette voorheen ook 'Ruïne'.

Nadat het drama is bevestigd, werden ook de acteurs onthuld die als hoofdcast zullen spelen. Eerste op de lijst is de 'Strong Girl Bong Soon'-ster Park Bo Young, gevolgd door zanger en acteur Seo In Guk. Dit zal ook de tweede keer zijn dat acteurs Seo In Guk en Lee Soo Hyuk zullen samenwerken, aangezien ze al eerder deel hebben uitgemaakt van dezelfde serie, namelijk 'High School King of Savvy'. Kang Tae Oh en Shin Do Hyun zullen ook deel uitmaken van de cast.

(Foto: Twitter)

Park Bo Young is Tak Dong Kyung, een redacteur bij een uitgeverij van webromans die een gewoon leven leidt, niet totdat ze zichzelf in een vreemd lot bevindt dat haar leven en liefde op één lijn brengt.

Ondertussen zal Seo In Guk het karakter aannemen van de 'ruïne' of 'vernietiging' (myulmang in het Koreaans). Hij zal Tak Dong Kyung ontmoeten en een contract met haar sluiten. Destructie is een bijzonder wezen dat zijn mededogen en liefde is gaan wijden aan een onverwachte wending van zijn leven en lot.

'Handmade Love'-acteur Lee Soo Hyuk krijgt begin 2021 weer een drama. Hij speelt het personage Cha Joo Ik, die ook bij de uitgever van webromans werkt. Hij wordt beschreven als een 'meester' van de eerste kus en inspireert zijn webschrijvers tot een nieuw romantisch perspectief met zijn zoete woorden en hartverscheurende acties. Ook het beeld van Lee Soo Hyuk, dat een grote lengte heeft, ogen vasthoudt en een aantrekkelijke lage stem, vertoonde een perfecte synchronisatie met zijn karakter als Cha Joo Ik.

(Foto: Twitter)

Kang Tae Oh speelt de rol van Lee Hyun Kyu, een man die veel spijt heeft van zijn eerste liefde. Hij heeft een café en wordt de kamergenoot van Cha Joo Ik. Toen hij nog jong was, liep hij weg van de liefde, en nu hij volwassen is, groeit hij door veel pijn over zijn vorige relatie en hoopt hij zijn eerste liefde weer te vinden.

Kang Tae Oh(Foto: Twitter)

Actrice Shin Do Hyun is Na Ji Na, ze is een webschrijver die in een liefdesdriehoek belandt tussen de meester als hij Cha Joo Ik voor het eerst kust en de man die spijt heeft van zijn eerste liefde Lee Hyun Kyu.

(Foto: Twitter)

Een lid van de dramaproductie deelde, 'Park Bo Young, Seo In Guk, Lee Soo Hyuk, Kang Tae Oh en Shin Do Hyun zijn bevestigd als de hoofdrolspelers. Het zijn de acteurs die je kunt vertrouwen als het op acteren aankomt, we kunnen niet wachten om hun overvolle chemie te zien wanneer ze eindelijk gaan samenwerken. Kijk uit naar dit nieuwe fantasy-romantiekdrama. Je zult er zeker van genieten!'

Het drama is geschreven door Im Me Ari, die ook het script schreef voor 'Beauty Inside', en zal worden geregisseerd door Kwon Young II, die eerder het drama 'My Unfamiliar Family' verzorgde.

De uitzending van 'One Day Destruction Came Through My Door' staat gepland voor de eerste helft van 2021.

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.