Ji Chang Wook, Sooyoung van SNSD en Sung Dong Il werden bevestigd als hoofdrolspelers in het komende Kdrama Vertel me je wens .

Het kwam nadat A&E Korea officieel een verklaring had uitgebracht waarin de cast-line-up met het trio werd aangekondigd.

Het aanstaande Kdrama wordt begeleid door 'Love Cells' en 'The Cursed' film Kim Yong Wan, naast scenarioschrijver Baek Mi Kyung, die ook 'Strong Woman Do Bong Soon' schreef en het onlangs afgesloten thriller-mysteriedrama 'Mine'.Hoewel de line-up van hoofdsterren werd aangekondigd, is de programmering nog in gesprek.

Fans kunnen echter verwachten dat Sung Dong Il, het SNSD-lid, en het nieuwe drama van Ji Chang Wook in de tweede helft van het jaar zullen beginnen met filmen.

Op 1 september citeerden verschillende verkooppunten dat de zangeres-actrice in gesprek is om zich bij de 'Backstreet Rookie'-acteur te voegen om de vrouwelijke hoofdrol voor het drama te spelen.

Destijds onthulde het bureau van Sooyoung dat ze het hof was gemaakt voor de nieuwe Kdrama en momenteel het aanbod beoordeelt.

Ter herinnering: Ji Chang Wook kreeg het aanbod in juli en werd gevraagd om Yoon Gye Re te spelen.

In het komende drama speelt de 34-jarige Zuid-Koreaanse hottie een man die wegrent voor de dood.

Yoon Gye Re werd gedwongen te dienen in een hospice in een ziekenhuis nadat hij verstrikt was geraakt in een ongeluk.

Interessant is dat hij hier Seo Yeon Joo zal ontmoeten, een verpleegster in een hospice-ziekenhuis.

SNSD Sooyoung en Ji Chang Wook(Foto: Sooyoung's Instagram | Glorious Ent.) SNSD Sooyoung Ji Chang Wook

Het lid van de Girls' Generation, wiens echte naam Choi Soo Young is, zal de rol op zich nemen van de bruisende verpleegster met een stralende positieve persoonlijkheid.

Verpleegkundige Yeon Joo is meer een engel voor het hospice omdat ze hoop geeft aan haar mede-frontliners en vooral aan de patiënten.

Naast de vertel me je naam hoofdsterren is de ervaren acteur Sung Dong Il.

Hij portretteert Kang Tae Sik, een vrijwilliger in het hospice. De man koos ervoor om voor de organisatie te werken nadat hij zich er kapot van voelde omdat hij de zin van zijn leven had verloren.

VOOR HET GEVAL U MIST:Ji Chang Wook keert officieel terug voor het filmen van 'The Sound of Magic' na behandeling en zelfquarantaine

Ji Chang Wook, SNSD's Sooyoung en Sung Dong Il aankomende projecten

Afgezien van het komende Kdrama 'Tell Me Your Wish', zullen de castleden in verschillende drama's verschijnen.

Ji Chang Wook heeft het komende jaar een hele reeks nieuwe drama's.

Ji Chang Wook(Foto: Glorious Entertainment Official Instagram) Ji Chang Wook

Na een onderbreking van een jaar op het kleine scherm, kregen fans zijn charmante gezicht te zien nadat ze samen met Choi Sung Eun en Hwang In Yeop de rol van goochelaar Lee Eul in Netflix' 'The Sound of Magic' hadden gekregen.

Daarnaast zal hij ook te zien zijn in de rom-com Kdrama 'Mr. Rechts.'

Wat betreft Sooyoung van SNSD, na haar korte optreden in 'Move to Heaven', wordt bevestigd dat ze de hoofdrol zal spelen in de nieuwe film 'New Year Blues' met Yoo In Na, 'Hospital Playlist'-ster Yoo Yeon Seok en meer.

SNSD Sooyoung(Foto: Instagram van Sooyoung) SNSD Sooyoung

Aan de andere kant is veteraan acteur Sung Dong Il geboekt en bezig deze tweede helft van het jaar tot 2022 met verschillende line-up van projecten op komst.

Sung Dong Il(Foto: Nieuws1) Sung Dong Il

De 57-jarige ster zal te zien zijn in Netflix's 'Jirisan' met 'Kingdom'-acteurs Jun Ji Hyun en Jun Jo Hoon.

Het volgende is 'The Ghost Doctor' en de aanstaande film 'The Wolf Hunting'.

LEES VERDER: Annulering van 'Accidental Country Diary'-productie 'Niet waar' na het Sooyoung-aanbod van Jang Geun Suk en SNSD

KDramastars is eigenaar van dit artikel

Geschreven door Geca Wills