Song Seung Heon keert terug naar het kleine scherm en voegt zich bij Kim Woo Bin en Esom voor het nieuwe Netflix Kdrama.

Na maanden van discussie bevestigde de Zuid-Koreaanse ster zijn verschijning in de dystopische serie met de titel 'Black Knight'.

Song Seung Heon wordt 'Black Knight's' Villain

Vanuit zijn hoofdrol in 'Voice 4' zal Song Seung Heon zijn diversiteit als acteur bewijzen als hij de Kdrama-schurk speelt in 'Black Knight'.Song Seung Heon(Foto: Song Seung Heon Instagram)
Song Seung Heon

Gebaseerd op de gelijknamige webtoon, zal de aankomende Netflix-serie plaatsvinden in de toekomst, het jaar 2071, wanneer de wereld in een grote crisis verstrikt raakt en vervuiling het grootste probleem wordt.

Door de ernstige catastrofe konden mensen het huis niet uit en als ze dat deden, moesten ze beademingsapparatuur of gasmaskers hebben.

Als gevolg hiervan zijn ze sterk afhankelijk van pakketten via bezorgers, ook wel ridders genoemd.

Het is hun taak om pakketten te vervoeren en mensen te beschermen tegen dieven.

Volgens berichten zal Song Seung Heon de enige zoon van de Chun Myung Group, genaamd Ryu Seok, vertolken.

Vanwege de status van zijn vader voelde hij de druk om in zijn voetsporen te treden en was jaloers op zijn prestaties, wat resulteerde in wreedheid.

LEES VERDER: Aankomende Netflix-serie met Esom en Kang Yoo Seok

Ondertussen nam Kim Woo Bin de rol op zich van de legendarische bezorgridder die ze '5-8' noemen en zal de grootste aartsvijand van Song Seung Heon zijn.

Kim Woo Bin(Foto: Kim Woo Bin officiële Instagram)

Interessant is dat dit een van de comeback-Kdrama's van de Hallyu-ster in 2022 zal zijn na zijn vierjarige onderbreking vanwege zijn ziekte.

Aan de andere kant zal Esom de rol spelen van de militaire inlichtingendienst majoor Seol Ah, die verbonden is met een vluchteling genaamd vluchteling Sa Wol, gespeeld door Kang You Seok.

Esom(Foto: Esom officiële Instagram)
Esom

Afgezien van hen zal Kim Eui Sung, die met Esom samenwerkte in 'Taxi Driver', zich ook bij de cast voegen, maar geen bevestiging over zijn rol.

'Black Knight' wordt aangestuurd door 'The World of Silence' en 'Master'-regisseur Cho Ui Seok.

Interessant is dat dit na 20 jaar ook een reünieproject wordt tussen de regisseur en Song Seung Heon.

Ter herinnering: Cho Ui Seoks regiedebuut was de mysterieuze komediefilm 'Make It Big', waarin de schurk 'Black Knight' speelt met Kim Young Joon en Kwon Sang Woo.

Na de aankondiging van een extra cast heeft de Netflix-serie de beoogde releasedatum niet bevestigd.

Song Seung Heon maakt comeback-film

Song Seung Heon(Foto: King Kong door Starship Official Instagram)

Het laatste Kdrama van de 45-jarige acteur was 'Voice 4' met Lee Ha Na, waar hij zijn rol als rechercheur Derek Cho hernam.

Interessant is dat fans de acteur op het grote scherm zouden zien met een nieuwe film.

Afgezien van 'Black Knight' van Netflix, is hij in gesprek om de mysterieuze thrillerfilm 'The Hidden Face' te headlinen.

In november 2021 bevestigde het bureau van Song Seung Heon, King Kong by Starship, dat ze het aanbod hadden ontvangen en de rol positief beoordeelden.

Naast de acteur wordt ook Jo Bo Ah het hof gemaakt om de vrouwelijke hoofdrol te spelen. Haar bureau, KeyEast, deelde hetzelfde standpunt en beoordeelde het aanbod positief.

VOOR HET GEVAL U MIST: Song Seung Heon Workout-routine: hier is waarom de 'Voice 4'-ster een totale fitheid is

KDramastars is eigenaar van dit artikel.
Geschreven door Geca Wills