Bekijk hier de livestream van Bonnaroo 2014! Het muziek- en kunstfestival begon op 12 juni in het Great Stage Park in Manchester, Tennessee! Het jaarlijkse vierdaagse festival loopt het hele weekend door. Bonnaroo bestaat 13 jaar en we hebben een livestream zodat je alle actie vanuit huis kunt volgen!

Klik hier om fase 1 en fase 2 van Bonnaroo te streamen

We weten altijd dat het weer zomer is als het Bonnaroo Music and Arts Festival terugkeert. Je kunt dit jaar misschien niet naar Great Stage Park om Bonnaroo te zien, maar je KUNT een livestream bekijken om alle heetste optredens te zien, inclusief die van hete zangers als Janele Monae en Jack White!Het 13e jaar van Bonnaroo wordt het meest epische jaar ooit! Met niet één maar TWEE podia van constante uitvoeringen, hoe zou je niet alles willen zien? Super hete nieuwe zanger Sam Smith was een van de eerste hyped-up optredens van het festival, maar er is dit weekend nog ZO veel meer te zien.

Bonaroo staat bekend om het constant veranderen van de speeltijden en het verrassen van het publiek met grote cameo's, dus je weet gewoon nooit wat er gaat komen - en het is meer dan opwindend!

De line-ups van Bonnaroo zijn altijd divers. Dit jaar is het niet anders! Legendes als Elton John en Lionel Richie zullen dit weekend beide sets spelen. Rappers zoals Wiz Khalifa en A$AP Ferg zullen ook het podium betreden - en Kanye West staat ook op het officiële Bonnaroo-opstellingsblad! Als je van EDM houdt, staan ​​zowel Skrillex als Zedd gepland om te verschijnen.

Als je iedereen wilt kennen die dit jaar op de planning staat, kun je de Bonnaroo 2014 line-up sheet hier . Je kunt beide podia van Bonnaroo-uitvoeringen direct hieronder ook live streamen.

Klik hier om fase 1 en fase 2 van Bonnaroo te streamen

Het jaarlijkse muziekfestijn eindigt op zondag 15 juni. Zult JIJ naar de Bonnaroo . kijken?