Hyunjae, lid van de populaire Koreaanse jongensgroep The Boyz, speelt samen met model Choi Yeon Soo! de hoofdrol in een webdrama.

The Boyz Hyunjae maakt zijn debuut als acteur

Lee Hyun Jae, ook wel bekend als Hyunjae van The Boyz, staat op het punt een nieuwe reis op het gebied van acteren te beginnen. Hij maakt zijn debuut als acteur in het komende webdrama 'I Can See Your MBTI'.

De D Studio van SBS staat gepland voor de productie van hun tweede webdrama, 'I Can See Your MBTI', op 13 februari, en fans waren al enthousiast om de nieuwe acteur in een serie te zien.Na het podium te hebben veroverd met geweldige optredens, is de 23-jarige ster klaar om zijn acteerkunsten op het kleine scherm te laten zien.

Lees ook: KIJK: Park Ji Hoon, Lee Ruby, The Boyz's Younghoon en meer bij de eerste Scriptlezing voor 'Love Revolution'

'I Can See Your MBTI' is een romantische komedieserie waar tieners naar uit moeten kijken

'I Can See Your MBTI' is een romantische tienerkomedieserie die gaat over het onderwerp MBTI, bekend als Myers-Briggs Type Indicator, een beroemde persoonlijkheidstest onder Generatie Z.

Ik kan je MBTI-poster zien(Foto: SBS-entertainment)

Het mooie model, Choi Yeon Soo, voegt zich bij Hyunjae in het drama. Van haar wordt verwacht dat ze de rol speelt van een middelbare scholier die de MBTI's van andere mensen kan zien. Sommigen van jullie zijn misschien niet bekend met haar; ze is ook bekend als de dochter van de Zuid-Koreaanse chef-kok en tv-persoonlijkheid Choi Hyun Seok.

Ze speelde ook in een van de Koreaanse populaire talentenjachten 'Produce 48' en maakte een speciale verschijning in 'A Man Who Feeds the Dog: Season 4'.

Tegenover haar personage staat Hyunjae, een middelbare scholier die altijd nieuwsgierig is naar dingen en een man die graag zijn bezorgdheid uit over de mensen die dicht bij hem staan. Hyunjae is ook iemand wiens MBTI van tijd tot tijd verandert, en Choi Yeon Soo vindt het moeilijk om zijn echte persoonlijkheid te lezen.

Beginnende acteurs Sung Tae, Park Gun Soo en Ari van Redsquare zullen ook deel uitmaken van het webdrama. Het aanstaande drama krijgt eindelijk veel aandacht, vooral bij de fans van deze nieuwe acteurs. Deze frisse gezichten zullen naar verwachting de harten van de kijkers boeien en tegelijkertijd een geweldige kans zijn voor de beginnende acteurs om hun acteertalent te laten zien.

De liefdeschemie van Hyunjae en Choi Yeon Soo maakt nu al een buzz, en hun beide fans zijn verheugd om ze aan één project te zien werken. Zelfs de burgers wachten op de dingen die deze nieuwe sets acteurs in petto hebben.

'I Can See Your MBTI' zal zijn pilot-aflevering op 13 februari uitzenden via SBS's D Studio Official YouTube-kanaal 'yogurD' om 18.00 uur (KST)

Lees ook: Dit zijn de beginnende actrices onder de 25 die je moet bekijken

Ben je enthousiast om deze nieuwe acteurs te zien in het komende webdrama 'I Can See Your MBTI?' Laat het ons weten in de reacties!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.