Lee Jin Wook en Kwon Nara's Kdrama 'Bulgasal: Immortal Souls' aflevering 16 lieten de fans vol ontzag achter met verrassende onthullingen over hun verleden.

Bovendien bereikte de kijkcijfers voor de finale-aflevering de op twee na hoogste score sinds het debuut.

'Bulgasal: Immortal Souls' Finale Kijkersclassificatie

Volgens Nielsen Korea kreeg de thrillerfantasie Kdrama een gemiddelde landelijke beoordeling van 5,1 procent, wat een aanzienlijke stijging is ten opzichte van de vorige beoordeling.Ter herinnering: het hoogste aantal kijkers van 'Bulgasal: Immortal Souls' was tijdens hun première, met 6,34 procent in landelijke beoordelingen, terwijl 7,39 in grootstedelijke gebieden.

'Bulgasal: Immortal Souls' Aflevering 16 Samenvatting: Waar het allemaal begon

De laatste aflevering begint met Dan Hwal en Min Sang Un die de enige twee bulgasal zijn en een gelukkig leven leiden in het hart van de bergen.

Dingen veranderden toen ze een peuter en een baby redde van gevaar.

Helaas, omdat ze een bulgasal is, kan ze ze niet bij zich houden en koos ze een oude dame, die Lee Hye Suk was, in haar huidige leven.

LEES VERDER:'Bulgasal: Immortal Souls' Aflevering 15: Jung Jin Young ontmoet zijn verwoestende lot om Lee Jin Wook en Kwon Nara te beschermen tegen Lee Joon

Voor de tweede keer redde ze de kinderen van een monster. Ze bedankten haar ervoor, maar ze werd meer verliefd op de kinderen alsof het haar kinderen waren.

Hierdoor verliet ze Dan Hwal in de bergen en woonde bij de kinderen en de oude dame.

Jaren gingen voorbij, ze werden een familie. Het jonge meisje groeide op als een mooie dame. Ze was Min Sang Un in de huidige tijd.

Aan de andere kant groeide haar broer op als een dappere tiener en is hij Nam Do Yoon in het heden.

Bulgasal: onsterfelijke zielen(Foto: tvN) Bulgasal: onsterfelijke zielen(Foto: tvN)

Helaas ging het mis toen ze Ok Eul Tae tegenkwamen.

Min Shi Ho en Nam Do Yoon zagen hoe Ok Eul Tae zijn broer vermoordde. Om dit te verbergen probeerde hij de twee te doden, maar gelukkig kwam Min Sang Un op het nippertje.

Ok Eul Tae zag hoe Sang Un transformeerde alsof een monster haar bezeten had. Hij gebruikt dit echter en vertelt zijn vader, de generaal, en detective Kwon Ho Yeol in de huidige tijd, dat een bulgasal die in het bos woont zijn broer heeft vermoord.

De woedende generaal gaat onmiddellijk naar de berg op zoek naar de bulgasal. Hij stak haar met een zwaard, maar Min Sang Un beloofde Min Shi Ho dat ze geen mens kwaad zou doen.

Verrassend genoeg verscheen Dan Hwal en doodde alle mensen die Sang Un kwaad deden en de generaal, Shi Ho en Do Yoon, vervloekten.

Bulgasal: onsterfelijke zielen(Foto: tvN)

Dan Hwal beëindigt de vloek

'Bulgasal: Immortal Souls' aflevering 16 zette ook hun plan voort om de zaken met Ok Eul Tae te beëindigen.

In de huidige tijd volgden Min Sang Un, Dan Hwal en Kwon Ho Yeol Ok Eul Tae om hem voor altijd in de put te stoppen, maar het liet een ongelukkig lot op de detective nadat hij werd gedood met de bulgasal.

Bulgasal: onsterfelijke zielen(Foto: tvN)

Na een intens gevecht met Hwal en zijn mede-bulgasal, doodde hij uiteindelijk Ok Eul Tae; echter, om de ander te beschermen en een normaal leven te laten leiden, offerde Dan Hwal zichzelf op.

Hij vertelt Min Sang Un dat hij de vloek moet beëindigen, zodat Shi Ho haar baby kan baren en Do Yoon niet als blind zal reïncarneren; hij moet zelfmoord plegen.

(Foto: tvN)

Min Sang Un beloofde Dan Hwal te vinden in hun volgende leven, wat er ook voor nodig was.

Na een aantal jaren had Min Shi Ho haar eigen gezin; hetzelfde geldt voor Nam Do Yoon, maar Shi Ho weigerde hun huis te verlaten, in de hoop dat Dan Hwal en Sang Un zouden terugkeren.

In het ziekenhuis kreeg ze een telefoontje dat ze Sang Un en Dan Hwal hadden gevonden.

'Bulgasal: Immortal Souls' aflevering 16 eindigde op een vrolijke noot toen de twee herenigd werden ondanks het feit dat ze zich hun verleden niet herinnerden.

VOOR HET GEVAL U MIST:'Bulgasal: Immortal Souls' Aflevering 14: Lee Jin Wook verdrijft Kwon Nara, Gong Seung Yeon, meer vanwege Lee Joon

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Geca Wills