Na de kleurrijke en geestige teaserposters bracht 'When Flowers Bloom, I Think of the Moon' de eerste blikken van hoofdrolspelers Byun Woo Seok en Kang Mi Na uit via een reeks nieuwe adembenemende stills.

Byun Woo Seok en Kang Mi Na tonen onmiskenbare schoonheid in 'When Flowers Bloom, I Think of the Moon'-stills

KBS2's aanstaande historische drama 'When Flowers Bloom, I Think of the Moon' volgt het romantische verhaal tussen Kang Ro Seo (Girl's Day Hyeri), een aristocraat die probeert rond te komen door illegaal alcohol te maken, en Nam Young (Yoo Seung Ho), een groot inspecteur die zijn leven leeft met moreel oprechte principes.

Op 25 november bracht het productieteam van het drama een nieuwe set stills uit met de twee sterren die naast Girl's Day Hyeri en Yoo Seung Ho zullen optreden.(Foto: KBS)

De nieuw vrijgegeven foto's leggen de synchronisatie van Byun Woo Seok en Kang Mi Na met hun personages vast, die de harten van fans en potentiële kijkers stelen.

Byun Woo Seok neemt de rol aan van de knappe kroonprins Lee Pyo. Hij is geweldig in zowel vechtsporten als beeldende kunsten, maar hij is niet geïnteresseerd in boeken en studeren.

(Foto: KBS)

Lee Pyo is een kroonprins die ondeugend het paleis uit sluipt om illegaal alcohol te drinken, ondanks het zware verbod.

Byun Woo Seok is gekleed in een prachtig paar kleren en straalt een onmiskenbare charme uit. Ondanks zijn rijkdom en macht is hij pas echt gelukkig als hij drinkt.

(Foto: KBS)

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Girl's Day Hyeri, Yoo Seung Ho, Byun Woo Seok en meer tonen enthousiasme en synergie bij het lezen van hun nieuwe dramascript

Aan de andere kant wordt de geliefde dochter van een adellijke familie Han Ae Jin gespeeld door Kang Mi Na. Ze groeide op als een mooie bloem die bloeide in de lente.

Han Ae Jin eet alleen het gezondste en lekkerste eten en draagt ​​alleen kleding van hoge kwaliteit.

(Foto: KBS)

Omdat haar vader Han Sang Woon (Lee Hwang Eui) zoveel van haar houdt, kreeg ze altijd wat ze wilde en hoefde ze nooit iets te doen wat ze niet wilde doen.

Ondanks haar beeldschone leven is ze erg nieuwsgierig naar de omgeving buiten haar familie en haar huis.

De aandacht gaat uit naar wat voor soort relatie de twee zullen hebben met Kang Ro Seo en Nam Young. Van de twee wordt verwacht dat ze diepte en kracht aan het drama toevoegen met hun ongeëvenaarde visuals en geweldige acteervaardigheden.

Productie-eenheid 'When Flowers Bloom, I Think of the Moon' op Byun Woo Seok en Kang Mi Na

Het productiepersoneel van 'When Flowers Bloom, I Think of the Moon' plaagde de fans en potentiële kijkers door te zeggen: 'Lee Pyo zal zeker de aandacht van de kijkers trekken met zijn ongewone opstelling als een alcoholische kroonprins in het Joseon-tijdperk van alcoholverbod.'

(Foto: KBS)

'Let alsjeblieft op zijn komische capriolen die het drama leuk en verfrissend zullen maken', vervolgden ze.

Aan de andere kant werd het personage van Kang Mi Na, Han Ae Jin, geprezen door de productie-eenheid, 'Han Ae Jin's jeugdige gloed en onvoorspelbaarheid voegen diepte toe aan het drama. Geef haar alsjeblieft veel interesse en liefde.'

(Foto: KBS)

Misschien vind je het ook leuk: 'Itaewon Class'-ster Kwon Nara toont tijdloze schoonheid in nieuwe drama 'Bulgasal'-stills

Bovendien zal 'When Flowers Bloom, I Think of the Moon' voor het eerst worden uitgezonden na het slot van het drama 'The King's Affection' op maandag 20 december om 21.30 uur. KST op KBS.

ICYMI, bekijk hier de hartverscheurende teaser van het drama :

Volg Kiltandkeeley voor meer Koreaanse drama-updates!

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.
Elia Mully schreef dit.