Het valt niet te ontkennen dat Chris Pratt voor en na foto's een significante verandering in de lichaamsbouw van de acteur laten zien.

Zijn nu hete lijf en zijn even geweldige acteertalent hebben hem naar het sterrendom gekatapulteerd. Chris staat erom bekend het gekke personage te spelen in zijn vorige films, en hoewel hij al behoorlijk wat volgers heeft gehad, had niemand zijn post 'Guardians of the Galaxy' roem verwacht.

Maar de echte vraag is hoe hij het deed? Chris verloor naar verluidt 60 pond in 6 maanden en mensen willen het succes in hun eigen leven kopiëren.Fitness voor heren , heeft Chris gelukkig voor en na het GOTG-trainingsplan gepubliceerd. Het plan dat bestond uit circuittraining, bodybuilding-oefeningen en een berekend dieetplan werkte heel goed voor de acteur. Maar zoals zijn personal trainer Duffy Gaver deelde, is Chris gewoon een beest als het gaat om zijn trainingsroutines.

'Chris' atletiek is geweldig, hij is ongelooflijk gedisciplineerd en zijn arbeidsethos is fenomenaal.' zei Duffy.

'Hij is niet de cliënt die je moet pushen; Hij is het type klant dat je naar beneden moet halen. Als je de sportschool zou binnenlopen terwijl hij aan het trainen was, zou je zeker hebben gedacht dat je een man hebt die zich klaarmaakt voor de NFL Combine.'

Duffy vertelde dat de eerste 2 maanden van de training meer gericht waren op bodybuilding-workouts, de volgende 2 maanden op 1 deel bodybuilding, 1 deel conditionering en de laatste maand gericht op alleen conditionering, waarbij hij zich concentreerde op circuitroutines, zwemmen, fietsen en sneller getimede trainingen.

Chris had al een foto van wat hij wilde zien na alle 4-6 keer per week workout-sessies.

'Hij wilde meer spieren, veel slanker zijn en fitter zijn', zei hij. 'Hij wilde de rol recht doen.'

Wat kun je zeggen over de voor en na transformatie van Chris Pratt? Zou je zijn training willen proberen? Laat je opmerking beneden achter!