Deze Koreaanse actrices vermaken ons al 2 decennia en het lijkt alsof ze helemaal niet ouder worden!

Koreaanse dramaacteurs en actrices vinden ongetwijfeld hun weg in de miljoenen huishoudens over de hele wereld, niet alleen vanwege mediaplatforms zoals Netflix en Viu, maar ook vanwege de verhaallijn en de geweldige cinematografische vertoning van Koreaanse dramaseries, waardoor ze het waard zijn om bekeken te worden, niet alleen door volwassenen, maar ook tieners.

Laten we eens kijken naar enkele van onze favoriete actrices, hoe ze er vroeger uitzagen in vergelijking met nu. Je zult er misschien zelfs versteld van staan ​​​​dat sommige van hen er bijna hetzelfde uitzien als voorheen. Zou het hun genen kunnen zijn? Of zouden het de moderne cosmetische producten en esthetiek kunnen zijn die de moderne technologie kan bieden?Zonder verder oponthoud, hier zijn enkele van je favoriete Koreaanse actrices van hun vroegere en huidige look

Zoon Ye Jin

Foto's van toen en nu van actrices die al 20 jaar in de industrie zitten(Foto: Son Ye Jin officiële Instagram)

Son Ye Jin is bekend door haar films en televisieseries met een romantisch thema, zoals The Classic (2003), Summer Scent (2003), A Moment to Remember (2004) en April Snow (2005). Ze heeft niet alleen een lieve uitstraling, haar schoonheid is zelfs zonder make-up tijdloos.

Song Hye Kyo

Foto's van toen en nu van actrices die al 20 jaar in de industrie zitten(Foto: Song Hye Kyo officiële Instagram)

Deze negenendertigjarige Koreaanse superster werd beroemd door haar rol in televisiedrama's Autumn in My Heart (2000), All In (2003), Full House (2004), That Winter, the Wind Blows (2013), Descendants van de zon (2016) en ontmoeting (2018). Ze blijft laten zien hoe tijdloos haar schoonheid is en niets houdt deze actrice tegen.

Jun Ji Hyun

Foto's van toen en nu van actrices die al 20 jaar in de industrie zitten(Foto: Ju Ji Hyun)

Ze kreeg internationale erkenning, vooral voor haar rol in een van de meest winstgevende Koreaanse komedies aller tijden, 'My Sassy Girl' in 2001. Ze is een gecertificeerde Hallyu-ster en ondanks haar leeftijd heeft ze nog steeds projecten op stapel staan.

Ha Jiwon

Foto's van toen en nu van actrices die al 20 jaar in de industrie zitten(Foto: Ha Ji Won)

Ze is vooral bekend van de historische drama's Damo (2003), Hwang Jini (2006) en keizerin Ki (2013). Ze is ook een van de meest gewilde actrices vanwege haar veelzijdigheid in het uitbeelden van verschillende rollen, of het nu gaat om actie, komedie, horror, drama, sport en medisch.

Song Ji Hyo

Foto's van toen en nu van actrices die al 20 jaar in de industrie zitten(Foto: Song Ji Hyo officiële Instagram)

Deze model-actrice is al veertig jaar oud en heeft sinds 2010 internationale erkenning gekregen als vast lid van de urban action variété Running Man. Zelfs op deze leeftijd is ze vol vitaliteit en energie waardoor ze er jong uitziet.

Kim Tae Hee

Foto's van toen en nu van actrices die al 20 jaar in de industrie zitten(Foto: Kim Tae Hee)

Ze wordt beschouwd als een van Zuid-Korea's mooiste vrouwen en is vooral bekend van haar rollen in Koreaanse drama's als Stairway to Heaven en Yong-pal. Hoewel ze twee dochters heeft gekregen, ziet ze er nog steeds prachtig uit met haar grote mooie ogen.

Kim Hee Ae

Foto's van toen en nu van actrices die al 20 jaar in de industrie zitten(Foto: Kim Hee Ae officiële Instagram)

Deze tweevoudige Daesang (Grote Prijs) en vier Beste Actrice Awards voor Televisie bij de Baeksang Arts Awards ziet er zeker prachtig uit, ook al is ze al drieënvijftig.

Shi Min Aho

Foto's van toen en nu van actrices die al 20 jaar in de industrie zitten(Foto: Shin Min Ah)

Ze werd algemeen erkend voor haar hoofdrol in televisiedrama's A Love to Kill (2005), My Girlfriend Is a Nine-Tailed Fox (2010). Ze begon als model en ze was in staat om haar figuur te behouden, zelfs op zesendertigjarige leeftijd. Ze rijpt als een goede wijn.

Jang Nara

Foto's van toen en nu van actrices die al 20 jaar in de industrie zitten(Foto: Jang Na Ra officiële Instagram)

Deze zangeres-actrice is zowel op de Chinese als de Koreaanse televisie actief geweest en werd beroemd door haar dramaseries Succesvol verhaal van een helder meisje, The Last Empress en nog veel meer. Niet alleen dat ze een liefdadigheidspersoon is die consequent geld doneert aan verschillende stichtingen.

juni zo min

Foto's van toen en nu van actrices die al 20 jaar in de industrie zitten(Foto: Jung So Min officieel instagram (somin_jj))

De ondersteunende rol van Jun So Min in de televisieserie Bad Guy leidde ertoe dat ze de hoofdrol speelde in Playful Kiss, de Koreaanse bewerking van de populaire manga Itazura Na Kiss, waarmee ze haar weg baande en internationaal werd erkend.

Hun schoonheid is absoluut ongeëvenaard en het lijkt erop dat ze helemaal niet ouder worden! Ben je het met ons eens? Geef ons hieronder een reactie!

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Liza Parker