Daniel Radcliffe en vriendin Erin Darke leerden elkaar vorig jaar kennen op de set van de Allen Ginsberg-biografiefilm 'Kill Your Darlings'. Sindsdien zijn ze beste vrienden en geliefden.

'Ik ga momenteel uit met mijn beste vriend', vertelde de Britse ster eerder aanMensenin een interview. 'En zo hoort het denk ik ook.'

Hoe begon de romance tussen Radcliffe en Darke eigenlijk?De wereldster onthulde dat ze 'gewoon meteen met elkaar opschieten'.

'Het was een van die directe dingen waarvan je denkt: 'Oh, ik vind deze persoon echt leuk',' vertelde Radcliffe. Optocht in een recent interview. 'Je hebt gewoon een connectie met iemand, en dan is het ineens ontzettend makkelijk om met diegene te praten. Het was een van dat soort situaties.'

De 'What If'-ster onthulde ook dat het 'gemak in gesprek' dat hij met Darke had, een van de dingen was die hij leuk vond in de relatie.

'Ik ben niet vaak een heel relaxt persoon. Maar ons gesprek heeft een ontspannen kwaliteit', legde Radcliffe uit.

Hij kon het niet helpen, maar gutste ook en deelde dat er 'geen moeite' is in zijn verbinding met Darke.

Hij voegde eraan toe: 'Het stroomt helemaal. Het is iets geweldigs.'

Bovendien lijkt het een lief iets om de vriendin van Daniel Radcliffe te zijn.

Opgegroeid in een huishouden met ouders die tegelijkertijd geliefden en beste vrienden zijn, heeft het voormalige 'Harry Potter'-kindsterretje zeer hoge verwachtingen en idealen als het op liefde aankomt.

'Mijn vader en moeder waren beste vrienden voordat ze gingen daten, en nu zijn ze al 30 jaar getrouwd', vertelde de 25-jarige acteur aan People in een eerder interview.

Hoewel hij denkt dat 'liefde over het algemeen moeilijk te bereiken is', maakt de wereldster zijn hoge verwachtingen er geen geheim van.

Hij zei eerder tegen People: 'Als je een punt kunt bereiken waarop je aan het daten bent of getrouwd bent met iemand die je als je beste vriend beschouwt, dan zal het werken.'

Blijf Kiltandkeeley lezen om erachter te komen welke stap Daniel Radcliffe en vriendin Erin Darke als volgende stap in hun relatie zullen zetten.