De langverwachte film 'Decibel' begint de aandacht van het publiek te trekken dankzij de nieuw onthulde foto's die kijkers een voorproefje geven van hoofdrolspelers Lee Jong Suk, Kim Rae Won, Cha Eun Woo en meer.

Lee Jong Suk, Kim Rae Won en Cha Eun Woo dragen hun marine-uniform

Netizens waren verrast om sets van snaps te zien die een kijkje in de aankomende film 'Decibel' laten zien. Lee Jong Suk, die een comeback maakt na zijn militaire ontslag, ziet er knap en superieur uit in het marine-uniform, net als bij idool-acteur Cha Eun Woo.

(Foto: Herald Pop | Megabox Plus M)
'Decibel' met Lee Jong Suk, Kim Rae en Cha Eun Woo dropt eerste foto's + film ontvangt explosieve investering in filmindustrie

Ondertussen laten Kim Rae Won en Jung Sang Hoon hun strikte en hardwerkende kanten zien in moeilijke situaties. Park Byung Eun, Lee Sang Hee en Jo Dal Hwan's personages werden ook geïntroduceerd.Naast de foto's werd er nog een ander goed nieuws voor de film met het publiek gedeeld. 'Decibel' begon met pre-booking voor investeerders via het investeringsplatform van K-content. Het genoemde platform rekruteerde met succes twee van de megahit K-films in 2021, 'Sinkhole' en 'Miracle'.

Misschien vind je het ook leuk: Gong Yoo, Park Hyung Sik en meer K-Drama-acteurs maken in de tweede helft van 2021 een comeback op het scherm

Megabox Plus M gaat de 'decibel' verspreiden

De nieuwe film van Lee Jong Suk heeft investeringsmogelijkheden voor potentiële kijkers meer geopend dan de vorige films vanwege de wens van de consumenten om de film te bekijken. Het productieteam van de film zei dat ze de afgelopen maanden werden overspoeld met vragen van binnen- en buitenlands publiek.

(Foto: Herald Pop | Megabox Plus M)
'Decibel' met Lee Jong Suk, Kim Rae en Cha Eun Woo dropt eerste foto's + film ontvangt explosieve investering in filmindustrie

'Decibel' zou een totale productiekost hebben van 12 miljard KRW. Afgezien van de algehele set, is de film behoorlijk duur omdat enkele van de grootste en getalenteerde sterren in de film zullen verschijnen. Er is gezegd dat de solide cast-line-up een van de factoren is die investeerders aantrekt.

Ondertussen zal de toonaangevende distributeur van Korea, Megabox Central Plus, verantwoordelijk zijn voor de filmdistributie en de hoge overzeese verkoop van auteursrechten implementeren.

De stills werden uitgebracht als aperitief voor de fans en tegelijkertijd om de kijkers te hypen dat 'Decibel' eindelijk in de bioscopen komt!

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Kijken! Lee Jong Suk en Kim Rae hebben fans geplaagd met speelse foto's achter de schermen van film 'Decibel'

Op dit moment is er nog geen bevestigde datum voor de release van de actiethrillerfilm.

Cha Eun Woo's schermcomeback: 'Decibel' en 'Island'

'Decibel' is Cha Eun Woo's filmcomeback na een lange tijd, en hij zei in een van zijn tijdschriftinterviews dat hij werd uitgedaagd om zijn personage in de film te portretteren. Het ASTRO-lid zal naar verwachting ook zijn terugkeer op het kleine scherm maken met 'Island'.

Ben je enthousiast om Lee Jong Suk, Kim Rae Won en Cha Eun Woo in één frame te zien? Laat het ons weten in de reacties!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.
Geschreven door Shai Collins.