Bij het accepteren van acteerprojecten bestuderen acteurs en actrices de rol die ze zullen spelen in een bepaalde film of drama. De regisseur kan ze vertellen dat ze zwaarder moeten worden voor hun rol, terwijl anderen kaal moeten worden. Sommigen worden zelfs gevraagd om een ​​paar scènes een sigaret te roken, zoals Jun Ji Hyun, Son Ye Jin en meer!

Hier zijn 5 Koreaanse actrices die moesten roken voor hun rollen:

Jun Ji Hyun in Een man die Superman was

Jun Ji Hyun werd gevraagd om voor de allereerste keer in haar leven een sigaret op te steken! Het was omdat de rol die ze speelde in de film 'A Man Who Was Superman' een sigaret moest roken in een bepaalde scène.

5 Koreaanse actrices die werden gevraagd een sigaret te roken voor hun rol(Foto: een man die Superman was)

Jun Ji Hyun vertelde ooit in een interview dat het roken van een sigaret in de film haar veel zorgen baarde. Ze zei, 'Ik heb echt de rookscène gedaan, en het was niet zo moeilijk als ik dacht dat het was. Maar ik stelde gezondheid boven alles en ik vroeg me af of ik mijn gezondheid echt moest schaden voor mijn carrière.'Son Ye Jin in Stad openen

In de film Stad openen , Zoon Ye Jin portretteerde het karakter van de leider van een door Yakuza gesteunde organisatie, dus moest ze roken in haar scènes.

Zoon Ye Jin | Stad openen(Foto: Twitter)
Zoon Ye Jin | Stad openen

Haar rookscène in deze film zag er zo natuurlijk en overtuigend uit dat sommige van haar enthousiaste fans zich zorgen begonnen te maken of het haar gezondheid zou schaden.

Park So Dam in Parasiet

Park So Dam | Parasiet(Foto: imdb)
Park So Dam | Parasiet

Om de situatie van haar personage veel realistischer te maken,Park So Damstemde ermee in om voor het eerst te roken door haar rol in de met een Oscar bekroonde film 'Parasite'.

Min Hyo Rin in Zonnig

5 Koreaanse actrices die werden gevraagd een sigaret te roken voor hun rol(Foto: zonnig)

Min Hyo Rin , BIGBANG Taeyang's vrouw, toonde haar geweldige acteervaardigheden in de coming-of-age-film Zonnig . En om haar karakter perfect te kunnen weergeven, leek de rookscène van Min Hyo Rin zo overtuigend dat het de vraag opriep of ze misschien rookte. Sommigen zeiden zelfs dat het de meest legendarische rookscène van een actrice is!

Kijkers reageerden:

'Dat was natuurlijk'

'Ze laat roken er heerlijk uitzien'

'Het maakt me niet uit of ze rookt of niet'

'Kijk eens hoe charismatisch ze eruitziet'

Ga naar binnen Pacemaker

Ga naar binnen(Foto: Aziatische Wiki)
Ga Ara in 'Pace Maker'

LEES OOK: Kim Seon Ho bevestigd om op 3 december de eerste scriptlezing van 'Sad Tropical' bij te wonen

In de Koreaanse dramafilm Pacemaker , onthulde Go Ara ooit dat ze moest oefenen met roken met stopsigaretten voor haar rol als Yoo Ji Won, een atleet, om de scène perfect te spelen.

De actrice legde uit dat ze wel oefende met roken zodat het resultaat natuurlijk zou zijn en haar pose moest worden geïnspecteerd door de regisseur om te zien of het natuurlijk genoeg was.

Ryu Hye Young in Antwoord 1988

5 Koreaanse actrices die werden gevraagd een sigaret te roken voor hun rol(Foto: tvN) Ryu Hye Young in antwoord 1988

In Antwoord 1988 , Ryu Hye Young pufte en blies deskundige rookringen en de kijkers begonnen zich af te vragen of ze in het echt rookt.

Maar of ze dat nu doet of niet, ze paste perfect bij haar rol als de slimme, leergierige en heethoofdige oudste dochter van Sung Dong Il en Lee Il Hwa!

Apink Jung Eunji in Later werken, nu drinken

Met haar rol als de drankminnende origami YouTuber Kang Jigu, is het niet verwonderlijk dat ze rook in het webdrama 'Work Later, Drink Now'.

In een interview in het programma 'Probleem Kind in Huis' afgelopen februari onthulde Eunji dat ze daadwerkelijk een rookvrije plant gebruikte. Ze voegde eraan toe dat ze haar ouders hiervan op de hoogte moest stellen.

'Ik heb van tevoren contact opgenomen met mijn ouders over de rookscène in het drama, 'Maak je geen zorgen, want het is stoppen met roken''.

De serie is gepland voor seizoen 2 en we zullen de stenige vrouwelijke hoofdrol zien terugkeren in haar rol!

Kent u andere Koreaanse actrices die werden gevraagd een sigaret te roken voor hun rollen? Vertel het ons in de reacties!

KDramastars is eigenaar van dit artikel.