Ben je op zoek naar frisse en opwindende Koreaanse films om naar te kijken? Dan zit je in het juiste artikel!

Omdat we weer een maand verwelkomen, zal het ook ontspannend zijn om iets te vinden om naar uit te kijken. Als je een pauze wilt nemen van de romcom-serie, zijn hier drie van de blockbuster-films van 2021 die je vanaf juli al thuis kunt bekijken.

Van Seo In Guk en Lee Soo Hyuk's actiefilm 'Pipeline'' tot Seo Ye Ji's 'Recalled' en langverwachte 'Voice of Silence' met in de hoofdrol de bekroonde acteur Yoo Ah In en 'Itaewon Class'-acteur Yoo Jae Myung. Deze films hebben ook de slimste en meest getalenteerde cast waar je zeker veel plezier aan zult beleven.'Pijpleiding'

Deze misdaad-actiefilm van Seo In Guk en Lee Soo Hyuk, vers uit de bioscoop, toont het verhaal van zes dieven die hun leven willen veranderen door olie te stelen die verborgen is in een ondergrondse tunnel in Zuid-Korea.

Pijpleiding(Foto: littlebig_pic officiële Instagram)

Lee Soo Hyuk is Geon Woo, een slimme en rijke eigenaar van een oliemaatschappij. Hoe zakelijk hij ook is, Geon Woo is van plan om binnen een maand te boren in de pijpleiding die Seoul-Busan met Honam verbindt.

Terwijl hij op zoek is naar mensen die het werk willen doen, ontmoet hij per ongeluk Pin Don (Seo In Guk) samen met zijn booringenieursteam Jeob Sae (Eum Moon Suk), Chief Na (Yoo Seun Mok), Geun Sab (Tae Hang Ho), en Teller (Bae Da Bin).

Ze komen uiteindelijk tot een overeenkomst, maar als ze het werk beginnen te doen, komt het team van Pin Don ook veel moeilijkheden tegen tijdens hun reis, en hun spannende avontuur onder de tunnel is een van de hoogtepunten van het verhaal. Mis 'Pipeline' op iQiyi niet!

Lees ook: Seo In Guk Details werkrelatie met Lee Soo Hyuk op 'Pipeline' en 'Doom at Your Service' + onthult bang te zijn voor Yoo Seung Mok

'Teruggeroepen'

Nog steeds teruggeroepen(Foto: Gouden Medaillewinnaar Ent. Instagram)

'Recalled' is een andere Koreaanse film die met succes erkenning kreeg buiten Zuid-Korea en de publieksprijs ontving op het recente Florence Korea Film Festival in juni 2021. Met in de hoofdrollen actrice Seo Ye Ji en acteur Kim Kang Woo, komt deze suspense-thrillerfilm ook op iQiyi in juli!

Het vertelt het verhaal van Soo Jin (Seo Ye Ji) die een ongeluk krijgt en wakker wordt zonder zich iets van haar herinneringen te herinneren. Tot ze haar collega ontmoet en een trieste en schokkende waarheid vertelt over haar man Ji Hoon (Kim Kang Woo).

Voor het geval je het gemist hebt: Seo Ye Ji en Kim Kang Woo's film 'Recalled' wint publieksprijs op het Florence Korea Film Festival

'Stem van stilte'

Stem van stilte(Foto: Instagram van Acemaker)

Yoo Ah In en Yoo Jae Myung's mysterie-misdaadfilm 'Voice of Silence', die ook verschillende erkenningen kreeg over de hele wereld, staat op het punt om in juli een breder publiek te ontmoeten. Na de enorme steun van de bioscoopbezoekers in 2020, zal deze film naar verwachting in het 3e kwartaal van 2021 de aandacht trekken.

Tae In (Yoo Ah In) en Chang Bok (Yoo Jae Myung) werken voor een misdaadorganisatie en hun belangrijkste taak is het opruimen van de rommel die door de misdaadgroepen is aangericht. Maar hun gewone leven zou op zijn kop komen te staan ​​als ze eindelijk het 11-jarige kind Cho Hee (Moon Seung A) ontmoetten.

Naar welke van deze Koreaanse films vind je het spannend om naar te kijken? Deel uw mening met ons in de opmerkingen!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.