Van alle Koreaanse drama's die je hebt gezien, wie gaf je de beste indruk en waarom? Makkelijk te stellen, maar zeker een moeilijke vraag om te beantwoorden. Deze 7 Koreaanse actrices zijn de koninginnen van K-Dramas in 2020.

Beste actrices van 2020(Foto: Lovekpop95)

Koreaanse drama's zijn een troost voor veel mensen, vooral de hartverscheurende momenten in elke serie die het hart van elke kijker verwarmen. Maar wat echt de aandacht trok van het wereldwijde publiek, zijn de actrices die hun geweldige karakters komisch en artistiek vertolkten in deze drama's die vorig jaar werden uitgezonden.

Dit zijn de top 7 koninginnen van Koreaanse drama's in 2020

1. Seo Ye Ji

(Foto: tvN)

2020 was inderdaad een jaar vol verrassingen voor actrice Seo Ye Ji. Wie had gedacht dat ze in haar jaren van acteren erkend zou worden als een van de meest prominente acteurs in 2020 voor haar buitengewone vertolking als Ko Mun Yeong in het populaire Koreaanse drama 'It's Okay to Not Be Okay'?Ze bracht een sterke aanwezigheid met haar indrukwekkende acteervaardigheden, en ze slaagde er ook in om recht te doen aan haar rol als zowel duivelse als humoristische schrijver. Bovendien droeg ze fantastisch prachtige en modieuze jurken die echt bij haar persoonlijkheid en uiterlijk pasten. Vorig jaar heeft Seo Ye Ji bewezen dat ze de Koreaanse entertainmentindustrie in stijl en talent kan veroveren.

2. Zoon Ye Jin

Zoon Ye Jin(Foto: KDramastars)

Natuurlijk veroverde de altijd prachtige en lieve actrice Son Ye Jin ook de harten van kijkers over de hele wereld in haar vertolking als Yoon Se Ri in het hitdrama 'Crash Landing on You' met haar co-ster en nu echte geliefde Hyun Bin . Hun chemie op het scherm kreeg veel steun van hun fans, die hoopten dat hun relatie in werkelijkheid zou bloeien.

Lees ook:Hyun Bin en zoon Ye Jin's off-screen romantische tijdlijn + ze zijn echt voor elkaar bestemd!

En terwijl we het jaar 2021 verwelkomen, hebben de twee sterren toegegeven dat ze inderdaad een romantische relatie hebben!

Ondertussen toonde de vertolking van Son Ye Jin in het genoemde drama sterke emoties die zelfs de kijkers tot haar karakter aangetrokken voelden.

Lees ook: Van reel tot echt: Hyun Bin en Son Ye Jin bevestigen dat ze aan het daten zijn

3. Bae Suzy

Bae Suzy(Foto: Azië Eén)

The Idol en actrice Bae Suzy domineerden ook het wereldtoneel met haar personage als Seo Dal Mi in het drama 'Start-Up'. Er wordt gezegd dat de schrijver van de serie op Suzy wachtte om de rol te spelen, omdat het haar het beste uitkwam! Haar goddelijke schoonheid valt altijd op en ze slaagde er altijd in om haar geloofwaardigheid als actrice te tonen.

In het drama toonde haar karakter een sterke vastberadenheid in het nastreven van haar dromen. Een sterke vrouw als Suzy is altijd bereid om alles te doen om het publiek het beste te geven. Het was altijd al een duidelijk feit geweest dat ze zich 100% geeft in elk project dat ze doet.

4. Kim Go Eun

(Foto: Twitter-account van Kdramahyung)

Na haar spectaculaire optreden in het drama 'Goblin', bleef Kim Go Eun het publiek verbazen met zijn geweldige acteervaardigheden. Sindsdien stond de actrice bekend om haar veelzijdigheid en het kiezen van rollen die zeer uitdagend zijn om te portretteren.

In haar nieuwste drama 'The King: Eternal Monarch' wist Kim Go Eun samen met Lee Min Ho als haar hoofdrolspeler wederom een ​​spetterend optreden neer te zetten. Haar uitdrukkingen waren altijd goed, waardoor het publiek nog meer van haar hield.

5. Moon Ga Young

Moon Ga Young(Foto: het officiële Instagram-account van Moon Ga Young)

Voordat 2020 ten einde liep, gaf Moon Ga Young ons in de kinderschoenen van 2021 opnieuw iets om naar uit te kijken. In haar doorlopende drama 'True Beauty' portretteert de actrice een enthousiaste en naïeve dame. Haar charmante visuals krijgen de laatste tijd ook veel aandacht.

Ondertussen was de actrice die ook bekend stond om uitdagende rollen in haar eerdere projecten, voortdurend het belang en de waarde van elk personage dat ze portretteert te rechtvaardigen. Haar indrukwekkende talent had haar zeker naar het sterrendom gebracht. Velen beginnen haar nu te herkennen als een van de koninginnen van Koreaanse drama's.

6. Kim So Yeon

Kim Zo yeon(Foto: KDramastars)

In de industrie zijn vereist veel hard werk en vastberadenheid, en actrice Kim So Yeon kan dit rechtvaardigen door haar eerdere projecten. Haar huidige, succesvolle drama 'The Penthouse' is momenteel het best beoordeelde drama. Hij heeft net zijn eerste seizoen achter de rug en is nu klaar om het nieuwe jaar te veroveren met zijn tweede seizoen!

In 'The Penthouse' speelt ze de rol van Cheon Seo Jin, een verachtelijk en woest personage die de kijkers zoveel intense emoties bezorgt. De actrice toonde opnieuw haar immense acteervaardigheden in de serie, waardoor ze bovenaan de ranglijst van merkreputatie staat als de meest gezochte actrice in de maand december 2020.

Lees ook: Kim So Yeon's eerdere interview over haar datingleven circuleert online

7. Lee Sung Kyung

Lee Sung Kyung(Foto: Lee Sung Kyung's officiële Instagram-account)

Lee Sung Kyung maakte ook een indrukwekkende verandering van haar schattige rol als Kim Bok Joo in het romantische komediedrama 'Weightlifting Fairy Kim Bok Joo', in een bekwame en charismatische dokter in de serie 'Dr.Romantic 2'. Haar karakter als Cha Eun Jae kan niet tegen een operatie - ze braakt, valt flauw of valt in slaap.

Desalniettemin werd haar plotselinge transformatie geprezen door de kijkers die hopen binnenkort meer van haar projecten te zien!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins