Doe-het-zelf voetbalsem(Foto: Elana's)

Voor je lichaam zorgen is een geweldige manier om je liefde te tonen en ervoor te zorgen.Tegenwoordig, waar de meesten van ons moeite hebben om het hoofd te bieden aan wat er tijdens de pandemie gebeurt, is hier een manier om jezelf te trakteren in het comfort van je huis. Dit zal niet alleen je stress verlichten, maar je voeten er ook mooier uit laten zien!Ja, je voeten!

Heb je ooit een Koreaans drama gezien waarin de personages altijd bezig zijn om hun uiterlijk zo goed te maken dat ze zich een hele dag van top tot teen in de watten leggen?Of heb je je ooit afgevraagd hoe je favoriete actrices zich voelen nadat ze de hele dag hakken hebben gedragen? Wat voor producten gebruiken ze om hun voeten goed te verzorgen?

Seo Ye Ji(Foto: Twitter)

Nou, je bent niet de enige!Maar in plaats van veel geld uit te geven aan het kopen van dure producten. Waarom probeer je het niet zelf! Dit is ook een geweldige kans om meer gezonde en effectieve ingrediënten te ontdekken die bij uw huidtype passen.

Wat is een voetbalsem?

Het is een soort product dat op je voeten wordt aangebracht, een gezond vochtgehalte dat vaak is gevuld met essentiële oliën en vitamines. Wanneer een voetbalsemlaag wordt aangebracht, voeden deze oliën en vitamines, verzorgen ze eelt en herstellen ze gebarsten hielen. Het kan ook een hemelse geur aan je voeten geven.

Als je merkt dat sommige ingrediënten voor deze doe-het-zelf-voetbalsem kokosolie en olijfolie zijn, die vaak worden gebruikt voor het koken van voedsel. Maar maak je geen zorgen, dat zijn gezonde ingrediënten en zeker goed voor je huid. Dede huid is ook het grootste orgaan van het lichaam en het beschermt ons tegen schadelijke chemicaliën. Daarom is het juist goed om er gezonde ingrediënten op te gebruiken.

Voor deze doe-het-zelf-voetbalsem heb je nodig:

  • ¼ kopje sheaboter
  • 2 eetlepels kokosolie
  • 2 eetlepels olijfolie
  • ½ ons stuk bijenwas (geraspt)
  • 10 druppels etherische olie van vanille
  • 10 druppels etherische olie van pepermunt

Nadat je alle dingen hebt voorbereid die nodig zijn voor je doe-het-zelf-voetbalsem, volg je zorgvuldig deze eenvoudige, gemakkelijke stappen.

Stap 1: Combineer alle ingrediënten in een pan op laag vuur en roer tot ze gesmolten zijn.

Stap 2: Haal van het vuur en roer om te combineren, voeg dan de essentiële oliën toe.

Stap 3: Giet het mengsel in een schone glazen pot van kopje

Stap 4: Masseer een kleine hoeveelheid in je voeten tijdens het slapengaan om je huid te hydrateren.

Zo makkelijk, toch?Je hebt al veel geld bespaard en je kunt ook je tijd maximaliseren en je creativiteit gebruiken terwijl je het thuis doet.Bovendien moet je ook ervaren wat je favoriete Koreaanse beroemdheden ook doen door goed voor hun voeten te zorgen.

Nu je al weet hoe je je eigen voetbalsem kunt maken, kun je deze ook cadeau doen aan je vrienden en familie nu het moment van geven eindelijk nadert!

Wil je dit thuis proberen?

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.