Het is geen geheim dat de Dark Souls-franchise een van de moeilijkste games is die recentelijk is uitgebracht, dus gamers zijn op zoek naar iets om hen te helpen de ervaring een beetje gemakkelijker te maken, dus hier geven we je wat Dark Souls 2-cheats om de game te maken wat makkelijker voor jou!

The Invincibility Cheat is gevonden in de pc-versie van Dark Souls 2, maar er is bevestigd dat het ook op de consoleversies werkt, daarvoor is timing vereist:

1. Word geraakt door een monster2. Wanneer de laatste aanval die je doodt toeslaat, verbreek dan onmiddellijk de verbinding

3. Als de timing correct is, ben je de rest van het spel onoverwinnelijk en het enige dat je kan doden, is in de leegte vallen.

Hier is een methode om onbeperkt edelstenen en zielen te krijgen in Dark Souls 2. Hoewel de methode werd gebruikt in de PS3-versie van de game, zei de oprichter van de cheat dat deze ook op de Xbox 360- en pc-versie zal werken.

De cheat is heel gemakkelijk te doen. Zodra je een edelsteen hebt gevonden, spring je van een richel en verlaat je het spel zodra je het 'je stierf'-teken ziet. Zodra je weer in het spel bent, heb je al je edelstenen en kun je het proces herhalen om een ​​oneindig aantal edelstenen te hebben.

Hier is een video die laat zien hoe de cheat wordt gedaan:

Iedereen weet dat een te lang blijven als 'Hollow' in Dark Souls 2 erg nadelig kan zijn, vooral wanneer je een baas moet doden. Spelers hebben echter enkele cheats van Dark Souls 2 ontdekt om hun menselijke vorm keer op keer te herstellen.

De eerste methode vereist de Ring of Life Protection, die te vinden is bij de No Man's Wharf. De ring herstelt je menselijkheid bij de dood, maar breekt onmiddellijk daarna. Gelukkig kun je hem repareren voor 3000 Souls.

'Het is echter slechts een kwestie van tijd voordat dit is gepatcht, dus leef je uit zolang je kunt, hooligans', zegt de maker van de video die de methode demonstreert.

De meest gebruikelijke manier waarop spelers hun menselijke vorm herstellen, is door menselijke beeltenissen te gebruiken. Spelers kunnen een voorraad beeltenissen krijgen door te handelen met Dyna & Tillo. Deze tweeling is te vinden in Things Betwixt bij het vogelnest op een klif voorbij de Fire Keeper's Dwelling Bonfire. Als je bepaalde items (Prisma Stone, Small Smooth en Silky Stone, Smooth and Silky Stone, Petrified Something) op de grond bij hun nest laat liggen, geven ze je een willekeurig item in ruil. Er is een kans dat dit item een ​​Human Beeltenis wordt.

De Dark Souls 2-wiki legt uit dat deze transacties minder willekeurig zijn dan ze lijken. Elk van de vier items die de zusters accepteren, wordt geassocieerd met een groep schatten die de zusters eerder in ruil zullen aanbieden. Menselijke beeltenissen worden meestal ingewisseld voor gladde en zijdeachtige stenen. Je zou een beeltenis kunnen krijgen door Dyna & Tillo de drie andere soorten items te geven, maar de kans is kleiner.

Gebruikers op Reddit hebben een andere methode gevonden voor sommige Dark Souls 2-cheats om je menselijkheid een onbeperkt aantal keren te herstellen. De vangst is, je moet ondood zijn en je mag geen beeltenissen in je inventaris hebben.

'Afgezien van verschillende bendes die de mensheid laten vallen en Melentia's bijna constante herbevolking van de mensheid via progressie, is er nog een laatste veilige manier om de mensheid terug te winnen', legt een Redditor uit. 'In het heiligdom van Amana, boven het laatste vreugdevuur, is een heiligdom met een biddende Milfinito. Nadat je de twee verdwaalde maagden hebt 'gered' (een buiten de Demon of Song-kamer, een andere achter de Embedded Door in Drangleic Castle), kun je op elk moment bij deze Shrine bidden om de mensheid terug te winnen. Dit is gratis en kan oneindig vaak gedaan worden.'

En de laatste maar niet de minste is een glitch waarmee je Unlimited Souls, Effigy en Estus Flask Shards kunt krijgen!

Daar ga je dan! Veel plezier in de menselijke vorm in Dark Souls 2 en veel plezier met gamen/vals spelen!