'Dr. Romantic 2' legt de lat hoog voor medische K-drama's, want het bevat adembenemende scènes en dynamische chemie tussen de hoofdrolspelers Han Suk Kyu, Ahn Hyo Seop en Lee Sung Kyung.

Wie zou de stoere liefde van Dr. Kim Sa Bu, ook wel bekend als Leraar Kim, vertolkt door de 56-jarige prijswinnende acteur vergeten.

In de tweede aflevering van het SBS-drama staat het Doldam Ziekenhuis voor een uitdagende situatie nadat drie van zijn beste artsen het medisch centrum moeten verlaten.Het tekort aan medisch personeel bracht de leraar Kim ertoe op zoek te gaan naar opkomende artsen omdat ze buitengewone ervaring opdeden onder zijn hoede.

Het is alweer een jaar geleden dat de best beoordeelde medische K-drama 'Dr. Romantic 2' sloot het seizoen af ​​met adembenemende scènes terwijl Dr. Kim Sa Bu ieders dromen liet uitkomen - van Cha Eun Jae's (Lee Sung Kyung) constante strijd met zichzelf tot Seo Woo Jin's (Ahn Hyo Seop) enorme schulden.

Voor het geval je de 'Dr. Romantische 2' cast en benieuwd wat ze nu aan het doen zijn, hier is een glimp van hun activiteiten na hun leven in het Doldam Hospital.

Han Suk Kyu (Dr. Kim Sa Bu)

Han Suk Kyu(Foto: Clover Company officiële Instagram)

De bekroonde acteur hernam zijn titulaire rol als Teacher Kim voor het tweede seizoen van 'Dr. Romantisch.'

In zijn vorige interview zei hij dat hij en zijn personage 'dezelfde waarden en perspectieven op het leven' delen, en voegde eraan toe dat zijn rol in veel opzichten 'zinvol' voor hem zal zijn.

Nadat het megahit K-drama was uitgezonden, konden fans de ervaren acteur in wit uniform zien terwijl hij klaar is om een ​​comeback te maken op het kleine scherm in het komende K-drama 'When the Day Breaks', in de rol van een forensisch patholoog.

Lee Sung Kyung (Cha Eun Jae)

Lee Sung Kyung(Foto: Lee Sung Kyung Officia Instagram)

In het drama speelt Lee Sung Kyung de tweedejaars collega Cha Eun Jae.

Ze staat bij haar junioren bekend als de legende voor het behalen van elk schriftelijk examen; helaas is het enige dat haar ervan weerhoudt om een ​​van de beste artsen te worden, haar twijfel aan zichzelf, omdat ze misselijk zou worden elke keer dat ze operaties uitvoert.

Haar indrukwekkende optreden in 'Dr. Romantic 2' bracht haar ertoe de Excellence Award te winnen bij de '2020 SBS Drama Awards, samen met co-ster Ahn Hyo Seop.

Lee Sung Kyung en Ahn Hyo Seop(Foto: Lee Sung Kyung Officia Instagram)

Nu keert de 30-jarige schoonheid ook terug naar de K-dramawereld met de nieuwe serie 'Shooting Stars' samen met 'Penthouse 3'-ster Kim Young Dae.

Op Lee Sung Kyung Instagram laat ze vaak enkele van haar 'Dr. Romantische 2' cast, waaronder Kim Min Jae, en deden zelfs een danscollab samen.

Lee Sung Kyung en Kim Min jae(Foto: Lee Sung Kyung officiële Instagram)

LEES VERDER: 'Dr. Romantische 2'-sterren Lee Sung Kyung en Kim Min Jae sissen in een danscollab 'U 2 Luv'

Ahn Hyo Seop (Seo Woo Jin)

Lee Sung Kyung en Ahn Hyo Seop(Foto: Lee Sung Kyung's officiële Instagram-account)

De 26-jarige acteur veroverde de harten van de fans met zijn mysterieuze karakter als tweedejaars collega Seo Woo Jin.

Na de hoofdrol in het medische K-drama, belandde Ahn Hyo Seop in verschillende belangrijke rollen, waaronder het binnenkort uit te brengen 'Lovers of the Red Sky'.

Daarnaast is hij ook in gesprek om de twee komende series te leiden - eerst is het langverwachte drama 'The Office Blind Date' met Kim Se Jeong en 'Mr. Queen'-actrice Seol In Ah.

Afgezien hiervan zou de Zuid-Koreaanse hartenbreker de hoofdrol spelen in het komische drama 'Today's Webtoon'.

Aan de andere kant update hij zijn fans vaak op Instagram door een glimp van zijn leven en aanstaande goedkeuring te delen. Zijn recente samenwerking is met het Franse merk Celine.

Ahn Hyo Seop(Foto: Ahn Hyo Seop officiële Instagram)

Shin Dong Wook (Dr. Bae Mun Jeong)

Shin Dong Wook(Foto: Instagram-fanaccount @shindongwook_fan)

Een ander interessant personage in 'Dr. Romantic 2' is de orthopedisch specialist Dr. Bae Mun Jeong, en is ook de love interest van Cha Eun Jae.

Dr. Bae, gespeeld door 'The Lottery Trio'-ster Shin Dong Wook, speelde een essentiële rol, niet alleen in het Doldam Hospital, maar ook bij Eun Jae.

Ter herinnering: ze staat op het punt het ziekenhuis te verlaten, maar moest vanwege hem blijven, niet totdat ze dicht bij Seo Woo Jin kwam.

Na zijn optreden in de SBS-serie konden fans Shin Dong Wook zien samen met Hallyu-koningin Song Hye Kyo in het langverwachte K-drama 'Now, We Are Breaking Up', waarin hij de rol van de broer van Jang Ki Yong speelt.

Jin Kyung (Oh Myung Shim)

Jin Kyung(Foto: Instagram-fanaccount @jk_actress)

Naast artsen beschikt het Doldam Hospital over toegewijde en eersteklas verpleegsters, te beginnen met hun pittige hoofdverpleegster Oh Myung Shim.

Ze speelt een van de rechterhanden van juf Kim, die de ins en outs van het ziekenhuis kent.

Nu verscheen Jin Kyung onlangs in 'L.U.C.A.: The Beginning' en zal hij zich voegen bij de cast van de aankomende serie 'Melancholia' onder leiding van Lee Do Hyun en Im Soo Jung.

Kim Min Jae (Eun Tak-park)

Kim Min Jae deelt de reden waarom hij koos voor de bijrol in Doctor Romantic 2(Foto: Instagram)

Natuurlijk gaat hoofdverpleegster Oh Myung Shim wereld hand in hand met haar trustee junior Park Eun Tak, gespeeld door zanger-acteur Kim Min Jae.

In seizoen twee heeft hij een romance op het scherm met 4e jaars EM-specialist Yoon Ah Reum, gespeeld door So Ju Yeon.

Na 'dr. Romantic 2' Kim Min Jae speelde de hoofdrol in 'Do You Like Brahms?' en het gerucht gaat dat hij zich bij de cast van het nieuwe KBS-drama 'Dal Ri and Gamjatang' zal voegen.

VOOR HET GEVAL U MIST: Ahn Hyo Seop ontvangt een lief geschenk van 'Dr. Romantisch 2' Co-Star Lee Sung Kyung

KDramastars is eigenaar van dit artikel.
Geschreven door Geca Wills