Tae-ho is net zo druk bezig met het plannen van plannen in het heden als in het verleden en nieuwe hints wijzen op een bloedige geschiedenis voor de ster lang voordat de eilandincidenten plaatsvonden. De onderzoekers worden verscheurd tussen wiens verhaal het handiger is om te publiceren, terwijl onze rondleiding door het lot van de eilandengroep een nieuwe persoon met veel waardevolle informatie naar het kamp brengt. Tae-ho's dekking in het verleden is in gevaar en hij wordt wanhopig.

Met nog één aflevering te gaan tot we het middelpunt bereiken, aangezien de serie gelukkig maar zestien afleveringen lang is, is het belangrijkste obstakel Tae-ho ( Choi Tae-joon ) maakt zijn grote terugkeer. Een Tae-ho versus Bong-hee ( Baek Jin-hee ) de strijd zal volgen en onderzoeker Jo ( Lied Ok-sook ) kiest helaas de verkeerde persoon. Aan de andere kant, Tae-yeong ( Yang Dong-geun ) lijkt nu gesetteld te zijn en hij is klaar om de nieuwe bondgenoot in het leven van Bong-hee te worden.Aflevering zeven geeft ons veel aanwijzingen over enkele grote onthullingen die zeer binnenkort zouden kunnen komen. Het gesprek tussen Tae-ho en Jang Do-pal (Kim Bop-rae) over hun respectievelijke moorden is heel informeel en het schildert hun smerige affaire af als een langdurige. Dit gecombineerd met onze nieuwe eilandoverlevende, Kim Gi-wan's ( Heo Jae-ho ) zekerheid over de aard van Tae-ho en zijn moord op So-hee ( Ryoo Won ), lijkt het erop dat ons gemene duo al een tijdje bezig is, apart of als team.

Hoe kleiner de kans dat dit is gebeurd, is dat Do-pal de vliegtuigcrash heeft gepland en nu Tae-ho dekt omdat deze mogelijk bewijs tegen hem heeft voor eerdere overtredingen. Des te waarschijnlijker is dat Jae-hyeon ( Yeon Je-wook ) pleegde geen zelfmoord, maar werd vermoord door Tae-ho, mogelijk in samenwerking met Do-pal. Helaas zet de verwarrende aard van de gerelateerde flashback zowel So-hee als Tae-ho op de grond toen Jae-hyeon viel, maar het vervormen van de realiteit is iets dat de makers duidelijk graag doen.

Ik ben opgewonden om te zien hoe de situatie op het eiland zich zal ontwikkelen nu Tae-ho is ontdekt. We kunnen gerust aannemen dat er aan het einde van de aflevering enige waarheid in zijn verhaal zit. Joon-oh ( Jeong Kyeong-ho ) keerde zich waarschijnlijk tegen hem om de anderen te redden nadat Tae-ho hen had aangevallen. Het incident lijkt plaats te vinden op een schip, dus we hebben ook bewijs van een mogelijke redding voordat iedereen verdween, tenzij president Hwang ( Kim Sang-ho ) bestuurde een gevonden vaartuig.

Nu Bong-hee's onschuld volledig bewezen is en de nieuwe schurken plannen voor haar maken, kijk ik uit naar de volgende aflevering. Ik maak me zorgen over de lage kijkcijfers, aangezien ik weet hoe Koreaanse dramaproducties erop reageren, maar ik hoop oprecht dat dit verhaal zich ontvouwt zoals het oorspronkelijk bedoeld was. Ondanks tonale, creatieve en onhandige montage, zijn de basisprincipes van het verhaal tot nu toe goed gemaakt.

'Ontbrekende 9' wordt geregisseerd door Choi Byeong-gil , geschreven door Zoon Hwang-won en functies Jeong Kyeong-ho , Baek Jin-hee , Oh Jeong-se en Choi Tae-joon .

Bron: HanBioscoop