In aflevering 14 van 'The Devil Jude', na de onverwachte dood van Yoon Soo Hyun (Park Gyu Young), wordt Kim Ga On (GOT7 Jinyoung) moediger om recht te doen aan het overlijden van Soo Hyun.

Kim Ga On rouwt om het overlijden van Yoon Soo Hyun

Het zien van Yoon Soo Hyun sterven voor hem maakt Kim Ga On zwak en verloren. Onder het bloed en met moeite om te spreken, zei Yoon Soo Hyun nog steeds 'I love you' tegen Ga On als haar laatste woorden.

Kim Ga On kon het niet helpen, maar te rouwen en aan niemand anders te denken dan Yoon Soo Hyun. Hij barstte in huilen uit voor haar graf. Kang Yo Han (Ji Sung) en Elijah (Jeon Chae Eun) toonden hun medeleven en besloten aan de kant van Ga On te blijven totdat hij volledig begon te herstellen over Yoon Soo Hyun.VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'The Devil Judge' Aflevering 13: GOT7's Jinyoung kust Park Gyu Young, maar verliest haar in een oogwenk

Kang Yo Han vindt een nieuwe getuige om tegen Heo Joong Se in te gaan

Met alle rellen die plaatsvonden in het sloppenwijken waar Yoon Soo Hyun werd vermoord en de meeste arme mensen in het gebied werden doodgeslagen, ontmoetten Kang Yo Han en Kim Ga On Dr. Yoon Myung Jin, de dokter die kan getuigen dat het virus niet waar is en slechts neppropaganda was die door de overheid werd gebruikt.

Juk Chang (Lee Hae Woon) was de volgende beklaagde in de rechtbank. Kang Yo Han wilde dat Juk Chang zou onthullen dat Heo Joong Se (Baek Hyun Jin) de man was die hem bevel bleef geven om alles ingewikkeld te maken.

De duivel rechter(Foto: tvN's officiële Instagram)

Maar tijdens de eigenlijke live-uitzending liet Yoon Myung Jin zich niet zien. Op dat moment wist Kang Yo Han dat de enige getuige die de zaak getuigde al dood was gevonden, zoals de advocaat van Juk Chang zei.

Ondertussen waren de mensen achter Stichting Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen druk bezig met het afstemmen van de live uitzending van de rechtbank en vinden het interessant dat Kang Yo Han niemand heeft om als getuige van de zaak te laten zien.

Juk Chang krijgt doodstraf van Kang Yo Han

De sabotage zorgde ervoor dat Yo Han, Oh Jin Joo en Kim Ga On angstig werden omdat ze misschien niet de gerechtigheid krijgen waarnaar ze op zoek waren. De opperrechter onthulde echter dat hij iets had voorbereid en verzocht de twee om gewoon te kijken.

Kang Yo Han flitste al het bewijs dat hij heeft tegen Heo Joong Se en Juk Chang. Het publiek walgde ervan en wilde Juk Chang onmiddellijk straffen.

Nadat hij alle kaarten had onthuld die hij tegen Juk Chang had en alle schade had gezien die hij had aangericht, werd hij veroordeeld tot elektrocutie.

Iedereen in de rechtbank was geschokt door de strafkeuze van Kang Yo Han, ook Kim Ga On en Oh Jin Joo (Kim Jae Kyung) konden het niet geloven. Vastbesloten dat hij dat is, vroeg Kang Yo Han het publiek om te stemmen.

Min Jung Ho probeert de geest van Kim Ga On te verlichten en tegen Kang Yo Han in te gaan

Min Jung Ho (Ahn Nae Sang) nam ontslag en begon te praten over de waarheid die zich in de rechtbank afspeelde. Bij het zien van het nieuws ging Kim Ga On onmiddellijk naar het kantoor van Min Jung Ho.

De twee hadden een serieus gesprek over de chaos in de rechtbank vanwege Kang Yo Han. Kim Ga On probeert de opperrechter te verdedigen, niet totdat Min Jung Ho onthult dat Yoon Soo Hyun, voordat ze stierf, Yo Han's verleden onderzocht om te bewijzen dat hij slecht is.

Hij vertelde Ga On dat Yoon Soo Hyun een man genaamd Joseph had gevonden, en hij werd gecontroleerd door Kang Yo Han. Min Jung Ho probeerde Kim Ga On's geest te verlichten en zijn ogen open te houden.

Dit verwarde Kim Ga On en deed hem denken aan alle waarschuwingen die Yoon Soo Hyun hem eerder tegen Kang Yo Han had gegeven. Terwijl hij midden in de executie van Juk Chang zat, besloot Kim Ga On en kondigde een nooduitzending af waarin hij aankondigde dat alles wat er in de rechtbank gebeurt allemaal verzonnen is.

Kang Yo Han werd verraden door Kim Ga On. Ondertussen was Min Jung Ho verrast toen hij de aankondiging van Kim Ga On zag.

LEES OOK: Achter de schermen van 'The Devil Judge': Ji Sung en Kim Min Jung onthullen de geheimen van hun krachtige acteerwerk in het drama

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.