'The Real World: Skeletons' wordt steeds beter! Nadat Violetta, Tony en Sylvia allemaal hun skelet hebben geconfronteerd, is het nu de beurt aan Bruno om zijn geheime verleden het hoofd te bieden. Zorg voor wat seizoen 30 spoilers? Blijf lezen voor een volledige samenvatting van Episode 9, plus bekijk de promovideo en bekijk hieronder een sneak-peek preview!

Wat gebeurde er gisteravond in seizoen 30 van 'The Real World'? Hier is een korte samenvatting:

Volgens de samenvatting van de tv-gids van 'Sarasota's Finest', aflevering 8 van seizoen 30, 'heeft Violetta een geheim uit haar verleden verwerkt' toen we hoorden over haar worsteling met anorexia en boulimia.Bovendien verhuisden haar skeletten naar het huis 'The Real World', waardoor ze gedwongen werd oog in oog te komen met haar vijanden van thuis.

Bovendien keken we hoe 'Bruno's seksuele frustraties [kookten] over' en zijn woede kreeg opnieuw de overhand na een confrontatie met Violetta.

De uitzending gemist? Bekijk de volledige aflevering op MTV.com door te klikken op hier .

Wat kunnen we verwachten van de gloednieuwe aflevering van volgende week? Gelukkig heeft MTV onze gebeden verhoord en ons voorzien van twee geweldige preview-video's voor aflevering 9!

Waarschuwing: spoilers in het verschiet!

De eerste video, een korte promo preview, vat samen hoe gek het gaat worden in Chicago! Zoals de MTV-beschrijving uitlegt: 'Het vuur van Tony en Madison blijft branden en Bruno's skelet komt naar binnen' - en dat skelet is Bruno's vervreemde broer. Zoals je je misschien herinnert, is Bruno's relatie met zijn broer of zus al een tijdje gespannen. Sterker nog, de twee spreken niet met elkaar. Waarom? We zullen moeten wachten tot dinsdag om erachter te komen. Bekijk hier de promo:

In de tweede videoclip die door MTV is uitgebracht, krijgen we een voorproefje van weer een ander voorbeeld van Bruno's woede die de overhand krijgt in 'The Real World' seizoen 30. Zoals MTV uitlegt in de YouTube-videoclip: 'Het is Bruno tegen de rest van het huis.' Bekijk de kleverige situatie hieronder:

Opgewonden voor aflevering 9? Wat vind je van de aflevering 9 synopsis, preview video's en spoilers? Zullen Bruno's woede-uitbarstingen hem met zijn kamergenoten in heet water doen belanden? Ben je klaar om Bruno zijn skelet onder ogen te zien?

Het zal zeker vermakelijk zijn om aflevering 9 aflevering te zien spelen! Zorg ervoor dat je volgende dinsdagavond om 22:00 uur afstemt om erachter te komen wat de toekomst biedt voor de cast van 'The Real World: Skeletons'!