De mensen van FOX's 'Empire' hebben zojuist een nieuwe sneak-peek preview uitgebracht voor 'Unto The Breach' van aanstaande woensdag, en het is duidelijk dat dit een aflevering is die je niet wilt missen. Zoals Jussie Smollett, die Jamal speelt, uitlegt: '[Aflevering 9] begint de fan echt te raken!' Gastrollen Estelle en Judd Nelson, 'Unto The Breach' zal drama zien losbarsten tussen alle Lyons. Bekijk de 'Unto The Breach' (S01E09) sneak-peek preview video hieronder voor een aantal gloednieuwe 'Empire' seizoen 1 spoilers!

De finale van seizoen 1 van 'Empire' komt snel dichterbij, en aflevering 9 laat zien dat de FOX-serie in de komende drie afleveringen helemaal niet zal vertragen. Bekijk de geweldige 'First Look'-previewvideo voor aflevering 9, genaamd 'Unto The Breach', om te zien wat je aanstaande woensdag kunt verwachten! Waarschuwing: grote seizoen 1 spoilers in het verschiet!In de preview-video 'First Look' praten 'Terrence Howard, Taraji P. Henson en Jussie Smollett over Anika's wraak, Jamal's powerplay en Andre's kruispunt. Gloednieuwe WO 9/8c 4 maart!'

'Lucious, ze speelt met je. Ze werkt met Beretti. Vertel het hem, Booboo Kitty,' sneert Cookie terwijl ze Anika haar achterbakse geheim vertelt.

'Het is allemaal oorlog. Beretti probeert onze artiesten af ​​te stropen', legt Taraji P. Henson uit.

We zien dan hoe Lucious zijn rivaal Beretti boos confronteert. 'Jij begon het. Nu ga ik het afmaken', waarschuwt hij.

Jussie Smollett legt vervolgens de situatie uit waarin het bedrijf zich bevindt en zegt: 'In 109 beginnen we complete chaos binnen het bedrijf te zien, terwijl Beretti achter ons aan komt. Je ziet echt dat de familie hun verschillen opzij zet.'

Hoewel het drama binnen de familie blijft etteren, zijn de Lyons standvastig in hun verlangen om het bedrijf te redden. 'Kijken hoe mijn familie samenkomt om te verdedigen wat van ons is. Iedereen staat op en steunt me. Dat is een geweldig moment', zegt Terrence Howard.

'Jamal vat de koe bij de horens en laat Lucious echt zien dat hij in staat is om de dingen te doen die Lucious heeft gedaan', legt Smollett uit. Zou hun doorbraak (en Lucious' acceptatie van Jamal's seksualiteit) eindelijk kunnen komen?

Dan komt misschien wel de meest dramatische onthulling van allemaal.

'In het begin van de aflevering stopt Andre wel met zijn medicatie', zegt Trai Byers over zijn personage. 'Het is echt het begin van Andre's totale ineenstorting', voegt Jussie Smollett toe.

Er zijn verschillende voorbeelden geweest van een voorafschaduwing van zijn grote doorbraak, vanaf het begin van de serie. 'De stress was te veel voor hem om te dragen, in een poging zijn vader [en] zijn broers na te leven die zoveel talent hebben', suggereert Howard.

Trai Byers vervolgt: 'De slotscène met Andre en Lucious is een onbegrensd, oud Lyon versus jong Lyon. Het is oorlog. Alles komt eruit - het wordt een explosie.'

'Stop met vechten!' Lucious schreeuwt als Andre wordt vastgehouden in een wurggreep.

Ben je klaar voor de oorlog in Lyon? Het wordt een geestverruimende en spannende aflevering!

Waar moeten we nog meer naar uitkijken in 'Unto The Breach'? Waarschuwing: er komen meer spoilers voor aflevering 9 jouw kant op!

Zoals we eerder meldden, verklaart Cookie in 'Unto The Breach', aflevering 9 van seizoen 1, de oorlog aan Anika nadat ze het grote, achterbakse geheim heeft ontdekt dat de vriendin van haar ex-man heeft bewaard; tegelijkertijd komt Lucious oog in oog te staan ​​met een oude rivaal; en Jamal gaat in de omgang met een beroemde artiest wanneer hij en zijn broers drastische maatregelen nemen om Empire Entertainment te redden', vat de synopsis van de TV-gids samen.

Bekijk het promovoorbeeld van 'Empire' Seizoen 1, Aflevering 9 hieronder voor nog meer spoilers!

Wat wordt er nog meer onthuld in aflevering 9 van de populaire FOX-show? Wat vind je van de nieuwste sneak-peek preview en spoilers? Ben je klaar om getuige te zijn van de 'oorlog' van Lyon? Geluid uit in de commentarensectie om ons uw mening te geven!