Farrah 2: Backdoor And More wordt uitgebracht op 13 februari nadat Farrah heeft gezegd dat haar eerste sekstape 'mijn leven heeft verpest'. En om nog meer toe te voegen aan haar belachelijke gedrag, vertelde Farrah In Touch Magazine dat ze 'gedrogeerd en verkracht' was toen ze Backdoor Teen Mom promootte! Toch heeft dat Farrah er niet van weerhouden om weer seks te hebben voor de camera met mede-ster James Deen die alle pijn een tweede keer doormaakt met Farrah 2!

Farrah Abraham is de grootste leugenachtige hypocriet die ik ooit heb gevolgd. Farrah heeft meerdere keren gehuild tijdens relatietherapie en zweert constant dat Backdoor Teen Mom is uitgelekt en haar leven heeft verpest. Maar elke keer dat Farrah iets zegt, doet ze iets dat volledig ontkent wat ze zegt. Terwijl Farrah huilde tijdens koppeltherapie, was ze al in de maak met Vivid Entertainment om haar tweede sekstape uit te brengen, Farrah 2 Backdoor And More! Hoewel Farah beweert dat de beelden niet nieuw zijn en oude extra beelden van Backdoor Teen Mom zijn, ontkent Vivid Entertainment die bewering.

De tweede porno van Farrah, Farrah 2: Backdoor And More, is niet zomaar een extraatje van BackDoor Teen Mom. Het is een geheel nieuwe sekstape met Dames Deen en deze keer kan Farrah niet MOGELIJK proberen ons ervan te overtuigen dat de tape 'gelekt' is. Farrah kan niet blijven liegen. Er is gewoon te veel bewijs tegen haar om haar beweringen te staven. Farrah is het meisje dat sekstape huilde!Farrah zei over haar eerste band:

'Het maakte het moeilijk om vrienden en een privéleven te hebben en om familie te vertrouwen, waarvan ik voel dat ze me gebruiken voor geld. Als ik terug in de tijd was gegaan, had ik het niet gedaan. De sekstape heeft mijn leven verpest.'

LEUGENAAR! Haar leugens gaan door tijdens koppeltherapie terwijl Farah een grap uit de show maakt.

Als het niet was om te weten dat Farrah loog over haar relatie om in relatietherapie te zijn, foefelt over de details van haar sekstape en nu daadwerkelijk vrijgeeft een andere sextape, zou het publiek misschien een beetje sympathie hebben voor Abraham.

Maar de leugens van Farrah maken de show ineenkrimpen waardig om naar te kijken. Praten over hoe ze 'seksueel depressief' is en dat haar sekstape-situatie zo pijnlijk is, zorgt ervoor dat kijkers van relatietherapie kokhalzen. Gisteravond had Dr. Jenn een privégesprek met Abraham zonder de camera's voor koppeltherapie en de single Teen Mom en de dokter kwamen naar buiten om de andere cast van koppeltherapie te laten weten dat Farrah 'gruwelijke dingen' heeft meegemaakt.

Farrah huilde. Maar bleef om juridische redenen moeder over haar probleem. Blijkbaar heeft Farrah 'een groot contract getekend' dat haar verbiedt de anderen te vertellen over problemen in Therapie. Dus Farrah is geen koppel en kan niet eerlijk zijn. Dus wat is het nut van therapie?!

Het andere castlid heeft genoeg van Farrah. Ze leidt de groep af van het krijgen van de hulp die ze nodig hebben. De verloofde van Taylor Armstrong gaf toe dat hij op geen enkele manier met Farrah kan omgaan omdat hij gewoon niet het gevoel heeft dat ze eerlijk is.

Maar de beste bekentenis was die van Whitney Mixter, die de vriendloze, liegende Farrah omschreef als niets meer dan 'een meid in een kamer' als ze op geen enkele manier daadwerkelijk kan bijdragen aan de groep.

Dus hoe kwam Farrah op relatietherapie? Nou, ze zou komen opdagen met vriendje Brian Dawe, die Farrah zo duidelijk amper kent. Toen het 'vriendje niet kwam opdagen, zei ze:

'En ik ben zo'n beetje in shock. Ik ben duidelijk alleen en iedereen heeft hier iemand, dus ik ben er een beetje verdrietig over.' Ok, dus ze is een beetje minder dan opgeleid dan de meeste mensen, maar haar tranen en pauzes waren zeer aannemelijk... als het niet voor deze toelating van Dawe was:

'Ik heb mezelf in deze situatie gebracht omdat ik alleen maar dacht aan de winst die ik zou maken met het doen van deze show. Dat was verkeerd,' vertelde Dawe Starcasm .

'In mijn achterhoofd realiseerde ik me dat ik niet kon deelnemen aan een tv-show die Farrah verder zou uitbuiten, en waar ik zou moeten liegen om erbij betrokken te zijn.'

De DJ blijft Farrah uitschelden. 'Farrah zei dat ik moest liegen tegen de... netwerk en vertel ze dat de relatie echt was... Ik stapte uit de... beveiliging line en nam een ​​levensveranderende beslissing om op te komen voor waar ik in geloof en de cheque af te wijzen die ik zou krijgen voor mijn optreden in deze show.'

Brian legde ook uit dat ze neppe scènes liet zien. In de trailer praat Farrah aan de telefoon, maar Brian's stem is op mysterieuze wijze weggelaten. Dit meisje zal alles doen voor een salaris en roem.

Het nepvriendje heeft zelfs een echte vriendin! De vriendin verbreekt haar stilzwijgen en vertelt hoe Farrah een heel verhaal met haar vriend heeft gemanipuleerd om deel te nemen aan relatietherapie.

De vriendin zegt: 'na het bijwonen van een evenement dat Brian aan het dj'en was, kreeg Farrah zijn mobiele telefoonnummer van zijn agent en begon hij meteen te vragen of hij geïnteresseerd in een realityshow .'

Ze vervolgt: 'Nadat ze Brian had geconfronteerd met het hebben van een... nep relatie aan zijn Relatietherapie , hij zette me neer en legde het allemaal uit.'

'Ik was geschokt en wist duidelijk niet wat ik moest zeggen, maar hij stelde me gerust dat hun... relatie was nep en alleen een zakelijke deal om hun carrière te helpen.'

'In het begin was het moeilijk om mee om te gaan, maar ik vertrouwde hem.'

De vriendin spreekt over het afzetten van Brian op het vliegveld, die van gedachten is veranderd over de leugen:

'Ik was gewoon aan het huilen. Ik wist niet wat er zou gebeuren. Het was zo moeilijk. Maar gelukkig veranderde hij van gedachten en besloot hij zich terug te trekken... Hij belde me en vertelde me dat hij het niet deed. Het was schattig.'

Met de 13 februarievrijlating van haar 2ndsextape, Farrah 2: Backdoor and More, hoeveel verder kan Farrah met haar leugens komen?