Er zijn veel interessante dingen gebeurd in de geliefde romantische komedie Woonplaats Cha-Cha-Cha Aflevering 12.

In de laatste aflevering konden Yoon Hye Jin (Shin Min Ah) en Hong Doo Sik (Kim Seon Ho) hun overweldigende genegenheid voor elkaar niet langer bedwingen.

Als tweede na de twee komen Hye Jin's beste vriend Mi Seon (Gong Min Jeung) en Gongjin's gerespecteerde politieagent Eun Cheol (Kang Hyung Seok) elkaar eindelijk halverwege tegen.Woonplaats Cha-Cha-Cha Aflevering 12: Yoon Hye Jin somt dingen op die ze met Hong Doo Sik . wil doen

Zoals de meeste liefdesverhalen bloeit de jonge liefde van Hye Jin en Doo Sik als de kersenbomen in de lente. De twee konden hun overweldigende genegenheid voor elkaar niet bedwingen dat Hye Jin en Doo Sik het niet kunnen uitstaan ​​om zelfs maar vijf minuten van elkaar weg te zijn.

Hye Jin, die het meeste uit hun tijd wil halen terwijl ze samen zijn, maakt een bucketlist voor een stel en somt de dingen op die ze met haar vriend wil doen.

Met zoveel aanbidding voor de tandarts, verplicht Doo Sik zich vervolgens, waarbij hij verschillende nummers van de lijst afvinkt, zoals elkaars tanden poetsen, yoga voor een stel doen, foto's van elkaar maken met hun schooluniform aan. Er hangt ongetwijfeld liefde in de lucht in Gongjin zolang het nieuwe stel er is.

Gong Min Jeung en Choi Eun Cheol ontmoeten elkaar eindelijk op dezelfde pagina

Hye Jin's beste vriendin en mondhygiëniste Mi Seon is niet alleen mooi met een geweldige persoonlijkheid, ze heeft ook geluk als het op liefde aankomt. Hoewel ze op het verkeerde been begonnen en onderweg met misverstanden te maken kregen, vermant politieagent Eun Cheol uiteindelijk en bekent hij aan de vrouw die haar de afgelopen maanden extra speciaal heeft behandeld.

In tegenstelling tot Mi Seon, die veel romantische ervaringen had, is de timide Eun Cheol nieuw in het veld, als een politieagent die zonder voorbereiding ten strijde trekt.

Mi Seon vindt de laatste echter nog steeds erg schattig, vanwege zijn verlegen glimlach, terughoudende persoonlijkheid en compactheid, want ze was nog nooit eerder met een 'aardige vent' uitgegaan.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'Hometown Cha-Cha-Cha' Aflevering 10: Shin Min Ah en Kim Seon Ho belijden eindelijk liefde voor elkaar

Hoe ouderwets het ook mag klinken, ze leren elkaar nog steeds beter kennen, in de verwachting dat er goede dingen op hun pad komen en hun nieuwe relatie.

Hye Jin en Doo Sik verkennen samen de stad Seoul

Om meer dingen op de bucketlist te bereiken, besloot Hye Jin op een date te gaan met Doo Sik in de prachtige stad Seoul.

Van winkelen tot lekker eten en grappige verhalen met elkaar delen, Hye Jin en Doo Sik genoten van hun tijd samen.

(Foto: tvN)

Doo Sik, een eenvoudige man, werd gedwongen om outfits te passen met de 'boyfriend vibe' en 'Yoon Hye Jin-stijl' zoals vermeld in de lijst.

Ondanks de enorme hoeveelheid onkosten, voelt Hye Jin zich nog steeds verrukt, nadat haar liefhebbende vriend haar unieke capriolen heeft opgelegd.

(Foto: tvN)

Hun leuke reis naar Seoul wordt echter verpest als Doo Sik nors en depressief wordt na het zien van een oude vriend die Doo Sik al jaren niet meer had gezien.

Verbaasd vraagt ​​Hye Jin zich af waarom haar vriend ongewoon stil werd. Ze trok toen verdacht veel conclusies: Doo Sik was uitgeschakeld door de uitbundige levensstijl van Hye Jin.

Een zoete late night date en een gedeelde gepassioneerde kus

Paranoïde en bezorgd wachtte Hye Jin tot haar vriend thuiskwam nadat hij haar sms-berichten urenlang had genegeerd. Doo Sik kwam laat thuis na een drukke dag op het werk.

Buiten het medeweten van haar, bereidde Doo Sik een speciale nachtelijke date voor met Hye Jin bij de oceaan. De twee werden toen omringd door het kalme geluid van de golven, de zomerse geur van de koude lucht en de liefde die ze voor elkaar hebben.

Doo Sik was de hele dag bezig. Hij kon geen van haar sms'jes beantwoorden terwijl hij een juwelendoosje voor de tandarts maakte, omdat hij zich nog geen diamanten halsketting kan veroorloven. Met een brede glimlach en een blij hart ontving Hye Jin het geschenk met zoveel liefde.

LEES VERDER: 'Hometown Cha-Cha-Cha' Aflevering 11: Het is officieel - Shin Min Ah en Kim Seon Ho zijn eindelijk samen

Toen werd onthuld dat de knappe maar eigenzinnige klusjesman van Gongjin ook de bucketlist van zijn eigen koppel heeft om te voltooien.

Hye Jin en Doo Sik bevestigen hun liefde voor elkaar terwijl ze 'I love yous' uitwisselden met een zoete kus.

Volg KDramastars voor meer nieuwsupdates over Kdrama, KMovie en beroemdheden!

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.