tvN's ' Woonplaats Cha-cha-cha ', de hoogst gewaardeerde romantische komedie op zaterdag en zondag, heeft eindelijk de langverwachte vijfde aflevering uitgezonden.

De laatste aflevering gaf de kijkers een exclusieve sneak peek van wat er gebeurde met Yoon Hye Jin en Hong Dook Sik's, gespeeld door Shin Min Ah en Kim Seon Ho , late night wijn datum.

Woonplaats Cha-cha-cha Aflevering 5: Yoon Hye Jin verlaat het huis van Hong Doo Sik vroeg in de ochtend, geruchtenspiraal

Ter herinnering, Chief Hong haastte zich naar de tandheelkundige kliniek van Hye Jin en hielp bij het arresteren van de patiënt die een enorme storing veroorzaakte.Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door het officiële tvN drama-account (@tvn_drama)

Hierdoor zag Hye Jin in dat het gewoon beleefd was om de goedhartige Hong Doo Sik persoonlijk te bedanken en hem zelfs wijn te geven.

(Foto: tvN)

De twee aten vervolgens samen in het bescheiden huis van Doo Sik en dronken de wijn die ze had meegebracht. De volgende dag werd Hye Jin wakker met hevige hoofdpijn naast een slapende Doo Sik. Tot haar schrik pakte ze meteen haar spullen bij elkaar en ging meteen naar huis. Maar zelfs met haar zorgvuldige en waakzame stappen was ze niet vrij van de nieuwsgierige blikken van de gemeenschap.

(Foto: tvN)

Zodra ze thuiskwam, werd ze verwelkomd door haar beste vriend en tandartsassistente, Pyo Mi Seon (Gong Min Jeung), met een bericht in een chatroom waar Hye Jin en Doo Sik het onderwerp zijn. Behalve haar wanhoop, herinnert ze zich niet eens wat er gisteravond is gebeurd.

Yoon Hye Jin trekt een grens en beledigt terloops Hong Doo Sik

Met haar verwarde geest en kater, evenals Gongjins roddelende monden, marcheerde ze dapper naar haar kliniek. Het gezicht dat ze vreest te zien, was echter het eerste dat haar dag verwelkomde. Toen Doo Sik de tandarts vroeg om te ontbijten en van hun kater af te komen, speelden de bewoners van Gongjin, onder leiding van Jo Nam Sook (Cha Chung Hwa), als spionnen en keken toe hoe de twee samen aten.

(Foto: tvN)

Dit maakte de tandarts uiterst ongemakkelijk, terwijl Hong Doo Sik zijn hoofd koel hield. Na het eten verloor Hye Jin haar geduld en confronteerde Doo Sik.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door het officiële tvN drama-account (@tvn_drama)

De aardige man die er altijd is om iedereen te helpen, zelfs Hye Jin, was diep gekwetst door de woorden van Hye Jin.

Hoewel ze het niet meende, sprak Hye Jin haar woorden tactloos uit, wat impliceert dat ze nooit voor de man zal vallen vanwege hun maatschappelijke verschillen en contrasterende levensstijlen.

Choi Eun Chul deelt zijn ideale type met Pyo Mi Seon

In de vijfde aflevering leed Pyo Mi Seon alleen in de badkamer vanwege haar ondraaglijke constipatie.

Toen het van erger naar erger ging, rende ze onmiddellijk om hulp naar de dichtstbijzijnde apotheek om medicijnen tegen diarree te kopen.

(Foto: tvN)

Haar schaamte werd groter toen politieagent Choi Eun Chul (Kang Hyung Seok) langskwam om tandzijde te kopen, die toevallig de patiënt van Yoon Dental Clinic was en de oogappel van Mi Seon.

Met haar brutale persoonlijkheid die haar overnam, vroeg ze de politieagent wat zijn ideale type vrouw was. Thuis bracht Mi Seon haar vrije dag door met het kijken naar sageuk of historische drama's nadat de charmante politieagent had gezegd dat hij de voorkeur geeft aan vrouwen die er goed uitzien in hanbok.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'Hometown Cha-Cha-Cha' Aflevering 3: Shin Min Ah en Kim Seon Ho leren elkaar dieper kennen - is dit het begin van hun romance?

(Foto: tvN)

Ze realiseerde zich al snel dat ze heel anders was dan de gereserveerde en vriendelijke vrouwen in de drama's.

Yoon Hye Jin en Hong Doo Sik bezoeken Gongjin Elementary School

Omdat de tandartsassistente van Hye Jin, Mi Seon, momenteel in de weer is, riep ze de allrounder Chief Hong in, die onmiddellijk te hulp kwam.

De buurman van Hye Jin, Choi Hui, die toevallig een leraar was op de Gongjin Elementary School, kwam naar haar huis om zichzelf formeel voor te stellen. De twee kwamen erachter dat ze elkaar op school zullen zien voor de tandheelkundige opleiding van Hye Jin voor de kinderen. In het klaslokaal thuis dansten en zongen Hye Jin en Doo Sik samen op het lied dat de leerlingen leert hoe ze hun tanden goed moeten poetsen.

De twee toonden onmiskenbare chemie tijdens het poetsen van de replica van de menselijke tanden, dat zelfs de kinderen de romantische spanning tussen Hye Jin en Doo Sik voelden. Met een ongemakkelijke sfeer glimlachten de twee alleen maar naar de kinderen die om snacks schreeuwden zodra de bel ging.

Yoon Hye Jin en Hong Doo Sik gaan uit op een date in de naburige stad

Als betaling voor zijn voorbeeldige hulp trakteerde Hye Jin Doo Sik op een lunch in de naburige stad van Gongjin om te voorkomen dat hij Gongjins roddelslachtoffers zou worden.

In het restaurant deelden de twee een moment dat verre van hun gebruikelijke kibbelende zelf was. Hye Jin en Doo Sik brachten hun lunch eigenlijk door met een licht hart en een uitwisseling van warme glimlachen. De tandarts ontdekte ook dat Doo Sik een ingenieursdiploma heeft aan de Seoul National University, een van de meest prestigieuze scholen in Zuid-Korea, waardoor ze zich slecht voelde omdat ze zijn karakter beoordeelde en verontschuldigde zich.

Voordat het eten werd geserveerd, besteedden de twee hun tijd aan het oplossen van CSAT-wiskundige problemen op tafel, waar de restauranteigenaar gek van werd. Hye Jin is een vrouw van principes, die graag volgens de regels speelt.

Aan de andere kant moedigt Doo Sik Hye Jin aan om een ​​beetje te leven, en opent ze haar ogen dat er meer in het leven is dan stress om geld en succes. Deze vriendelijke woorden verzachtten het hart van de tandarts en stemden zelfs in met Doo Siks abrupte beslissing om op het strand te gaan rennen en spelen, ook al stortte de lucht enorm in de regen.

Hye Jin en Doo Sik brachten hun dag ongetwijfeld goed door met elkaars gezelschap. Nadat ze in de regen hadden gespeeld, maakte Hye Jin zich zorgen dat ze ziek zou worden, en als een reflex controleerde Doo Sik snel haar temperatuur.

Het plotselinge huid-op-huidcontact deed de tandarts blozen en herinnerde zich wat er gisteravond echt was gebeurd. Ter nagedachtenis aan haar deelden de twee een romantische, gepassioneerde kus.

Doo Sik ontkent echter in een oogwenk alles en is ervan overtuigd dat er niets vreemds is gebeurd tussen de twee.

Woonplaats Cha-Cha-Cha(Foto: tvN officiële Instagram)

Aan het einde van de video werd onthuld dat Doo Sik jarenlang nachtmerries heeft, waardoor hij extreme slaapproblemen heeft.

LEES VERDER: 'Hometown Cha-Cha-Cha' Aflevering 4: Hebben Shin Min Ah en Kim Seon Ho eindelijk hun gevoelens voor elkaar erkend?

Maar verrassend genoeg, toen Hye Jin in zijn huis naast hem sliep, sliep Doo Sik comfortabel met een tevreden glimlach op zijn gezicht.

Woonplaats Cha-Cha-Chaetown Cha-Cha-Cha Lee Sang Yi(Foto: tvN officiële Instagram)

Aan de andere kant bezocht Ji Seong Hyun (Lee Sang Yi), de vriend van Hye Jin in Seoul, het prachtige kustplaatsje Gongjin en ontmoette Hong Doo Sik.

Volg KDramastars voor meer nieuwsupdates over Kdrama, KMovie en beroemdheden!

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.