Op een recente persconferentie sprak Yoo Ah In over hoe hij fans mogelijk heeft teleurgesteld in zijn laatste paar drama's. Maar in 'Secret Love Affair' stelt hij ze niet teleur.

'Ik heb de laatste tijd niet het meeste succes met drama's', zei de ster, die voor het laatst te zien was in 'Jang Ok Jung' en 'Fashion King'. 'Ik kreeg veel aandacht voor mijn rollen in KBS2TV's 'Sungkyungkwan Scandal' en de film 'Punch', maar sindsdien heb ik de verwachting niet helemaal waargemaakt.'

Hij was niet blij met de gang van zaken in zijn carrière. Toen las hij het script voor 'Secret Love Affair' en besloot dat dit het drama was dat hij wilde doen voordat hij dienst nam in het leger. Hij zei dat de donkere tijden die hij doormaakte en zijn carrière in twijfel trok, zijn vruchten afwerpen in zijn prestaties.'Door die moeilijke tijden ben ik wie ik nu ben en kan ik bijdragen aan 'Secret Love Affair'. De negatieve opmerkingen die ik kreeg, zijn nu begraven in het succes van het drama.'

En de kwelling die hij voelde over zijn carrièrekeuzes kwam goed van pas. Zijn karakter Lee Sun Jae is een gekwelde jonge man. Begiftigd met een ongewoon vermogen om piano te spelen, verhinderen zijn levensomstandigheden hem zijn droom te realiseren.

Het muzikale wonderkind is zo opgetogen dat zijn talent wordt erkend door kunstbeheerder Oh Hye Won, gespeeld door Kim Hee Ae, dat hij verliefd op haar wordt. Ze is 20 jaar ouder dan hij en getrouwd. Zijn passie voor muziek en voor haar verstoort haar goed geordende maar lege leven. Het drama zit vol met zeer dramatische romantische scènes, zoals de twee personages die samen hartstochtelijk piano spelen. Tot nu toe hebben de personages alleen een kus uitgewisseld en kneep ze in zijn wang. Dat knijpen is een trending topic geworden.

Tot nu toe is de reactie van netizen zeer positief. Fans anticiperen op de romantische scènes terwijl het drama oplaait en de niet bij elkaar passende geliefden verstrikt raken in hun affaire.

'Hun liefdesscènes zullen net zo geweldig zijn als de censors ze laten zijn, en ik hoop dat het echt geweldig is', zei een internetgebruiker.

En hoe genieten de acteurs van hun escalerende chemie op het scherm? Tot nu toe beschrijft Yoo Ah In Kim Hee Ae als professioneel en erg cool. Op de persconferentie noemde ze hem 'schattig maar mannelijk' maar ook een heel 'competente acteur'.

In 'Secret Love Affair' spelen ook Shim Hye Jin, Kim Hye Eun, Park Hyuk Kwon, Kyung Soo jin, Kim Yong Gun en Kim Chang Wan.