Jeon Jong Seo deelt gedachten over het winnen van de Baeksang Arts Awards 2021 en het feit dat ze een van de hoofdrolspelers was in de Koreaanse remake 'Money Heist' terwijl ze de omslag van Dazed magazine sierde.

De 27-jarige opkomende actrice pronkt met haar jongensachtige charme voor het augustusnummer van het tijdschrift.

In een reeks foto's gedeeld door Dazed op hun officieel Instagram-account , droeg de 'Burning'-ster een top-tot-teen Balencia Winter 2021-collectie die haar stoere maar charmante uitstraling liet zien met het nieuwste ensemble van het gerenommeerde luxe modehuis.Jeon Jong Seo heeft absoluut de oversized trend gehaald door een wijd leren jack te dragen in combinatie met een trainingsbroek en sneakers op één foto.

Van onschuldig tot gangster, ze slaagde erin haar uiterlijk te transformeren door de haartrend uit de jaren 90 aan te trekken, ook wel de bubbelvlecht genoemd.

Jeon Jong Seo(Foto: Dazed Korea officiële Instagram) (Foto: Dazed Korea officiële Instagram) (Foto: Dazed Korea officiële Instagram) (Foto: Dazed Korea officiële Instagram)

Jeon Jong Seo over haar veelgeprezen film 'The Call'

Tijdens het gesprek met het Dazed magazine-team wordt Jeon Jong Seo eerlijk als ze sprak over haar winnende moment bij de Baeksang Arts Awards 2021.

De 27-jarige schoonheid ontving haar allereerste prijs door de categorie Beste Actrice in film in de wacht te slepen tijdens de prestigieuze ceremonie voor haar mysterieuze horrorfilm 'The Call'.

In haar laatste optreden met de publicatie deelt de opkomende actrice haar gedachten over het zijn van de 'verandering' als actrice van de volgende generatie.

Ter herinnering: de film uit 2020 waarin ze samen met Hallyu-koningin Park Shin Hye speelde, werd niet uitgebracht via traditionele filmdistributiemethoden, maar via OTT-services zoals Netflix.

Ze gaf toe dat ze twijfelde of het publiek de film op een ander platform zou willen zien, en voegde eraan toe: 'Ik twijfelde half, maar het feit dat je het hebt erkend, betekent dat we de verandering uiteindelijk accepteren.'

Jeon Jong Seo maakte haar debuut in 2018 toen ze schitterde in de thrillerfilm 'Burning', geregisseerd door Lee Chang Dong.

Dit werd gevolgd door haar indrukwekkende optreden als psychopaat Oh Yeong Sook in 'The Call'.

Nu bevat Jeon Jong Seo's aankomende drama de langverwachte Koreaanse bewerking van de kaskraker 'Money Heist', waarin ze de rol van het pittige bendelid Tokyo op zich zal nemen.

LEES VERDER: K-Drama 'Money Heist'-actrice Jeon Jong Seo ondertekend onder Jessica Alba en Paris Hilton's Talent Agency

Jeon Jong Seo op Her Geldroof Karakter, Tokio

(Foto: JTBC officiële Instagram)

In het interview beschreef de Zuid-Koreaanse actrice haar rol als Tokyo en zei ze dat de remake een andere 'persoonlijkheid' en 'karakter' zou uitbeelden.

'Het heeft dezelfde naam en een totaal andere persoonlijkheid en karakteraanpassing. De dieven die de bank beroven zijn de hoofdpersonen, maar er zijn onvermijdelijke geesteswetenschappen in,' legde ze uit.

'Money Heist' is gemaakt door Álex Pina, met de 21-jarige Spaanse actrice Úrsula Corberó als Tokyo.

Wat betreft de Koreaanse remake, behalve Jeon Jong Seo, bestaat de cast uit Yoo Ji Tae als 'The Professor', Park Hae Soo zal de rol van Berlijn spelen, Lee Won Jong als Moskou en nog veel meer.

Interessant is dat dit wordt begeleid door PD Kim Hong Seon en geschreven door Ryu Yong Jae.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Netflix onthult de officiële cast van K-Drama-aanpassing van 'Money Heist'


KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Geca Wills