Slechts enkele dagen voor de grote première bewees 'Lovers of the Red Sky' met in de hoofdrol Kim Yoo Jung en Ahn Hyo Seop hun chemie toen ze samen met regisseur Jang Tae Yoo de online presentatie sierden.

Naast hen zijn hun mede-hoofdsterren Gong Myung en Kwak Shi Yang, die er keurig uitzagen in een geheel zwart ensemble.

Wat betreft het voormalige kindsterretje dat een gewilde hoofdrolspeelster werd, de 21-jarige actrice verblufte het publiek met haar beige midi-jurk met lange mouwen die haar elegantie en gratie uitstraalde.Ondertussen is de 'Dr. Romantic 2' star toonde zijn verbluffende visuals met een driedelig wit pak.

(Foto: NIEUWS 1 KOREA)

Tijdens de persconferentie stelden de castleden en regisseur het aanstaande drama voor aan het publiek en deelden ook hun gedachten over 'Lovers of the Red Sky'.

'Lovers of the Red Sky' PD verzekert kijkers dat er geen historische vervorming zal zijn

Drama PD Jang Tae Yoo begon met het prijzen van de acteurs met hun adembenemende beelden en acteervaardigheden.

'Het was een sfeer waar ik voor mezelf kon zorgen, en ik hoefde alleen maar de camera te draaien', zei hij.

'Lovers of the Red Sky' is een historisch drama gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jung Eun-Gwol.

Na de controverse over het SBS-drama 'Joseon Exorcist', deelde regisseur Jang Tae Yoo zijn mening over de kwestie, aangezien het aanstaande drama zich ook afspeelt in het Joseon-tijdperk.

Tijdens het persevenement legde hij uit dat het drama in dezelfde dynastie was ontstaan, maar een fantasiegenre introduceerde, waardoor het anders was dan de ter ziele gegane serie.

'We handhaafden de namen van Hong Chun Gi en Haram en probeerden controverse over vervorming van de geschiedenis te voorkomen door de namen van echte mensen en namen van Joseon te veranderen in denkbeeldige namen', voegde de PD eraan toe.

Ter herinnering: 'Joseon Exorcist' kreeg te maken met een enorme golf van online kritiek vanwege vermeende verdraaiing van historische feiten.

Een petitie bereikte ook het Blauwe Huis met het verzoek om het drama te annuleren.

Helaas leidde het rumoer tot het besluit van SBS om het programma officieel te annuleren na het uitzenden van twee afleveringen.

LEES VERDER: 'Lovers of the Red Sky' dropt officiële trailer met Ahn Hyo Seop en Kim Yoo Jung's Twisted Romance

Kim Yoo Jung herenigd met 'Lovers of the Red Sky' PD na 13 jaar

(Foto: SBS)

Verrassend genoeg is het historische fantasiedrama zijn reünieproject met Kim Yoo Jung na het filmen van de serie 'The Painter of the Wind' uit 2008.

Hiermee vertelde de 21-jarige actrice hoe comfortabel ze werkt met PD Jang Tae Yoo.

Aan de andere kant maakte de ervaren regisseur grapjes over zijn leeftijd nadat hij in haar vroegere dagen met de actrice had gewerkt.

Terwijl de persconferentie voortduurde, deelde Ahn Hyo Seop zijn gedachten over zijn nieuwe drama.

Hij onthulde dat hij de beste momenten had met co-sterren Gong Myung en Kwak Shi Yang, die ook het hoofdpersonage speelt.

Releasedatum 'Lovers of the Red Sky'

(Foto: SBS)

De persconferentie gaat vooraf aan de langverwachte première die elke maandag en dinsdag op 30 augustus plaatsvindt en kan worden bekeken via SBS, ViuTV en Viki.

In het komende K-drama 'Lovers of the Red Sky' nam Kim Yoo Jung de rol aan van Hong Chun Gi, de enige bekwame vrouwelijke schilder tijdens de Joseon-dynastie.

Hier wordt ze herenigd met haar jeugdvriend, Ha Ram, gespeeld door Ahn Hyo Seop, een getalenteerde maar blinde astroloog die op het Seowoongwan-station werkt.

VOOR HET GEVAL U MIST: 'Dr. Romantisch 2' Cast-update 2021: dit is wat Lee Sung Kyung, Ahn Hyo Seop en de rest van het Doldam-ziekenhuispersoneel nu doen

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Geca Wills