Park Shin Hye sprak onlangs over haar kusjes op het scherm met Lee Min Ho in 'The Heirs'. Ze vertelde dat ze verrast was in een kusscène toen ze dacht dat ze de lippen niet zouden aanraken, alleen om de regisseur te laten zeggen dat ze die keer echt gingen zoenen.

'Ik was echt verrast,' zei ze. 'Terwijl we de scène aan het filmen waren, greep ik Lee Min Ho's kleren. Dat komt omdat ik zo verrast was en dat zie je ook op de foto.'

Ze zei dat ze niet veel ervaring heeft met dramazoenen, maar als je door haar kdrama-geschiedenis kijkt, heeft ze genoeg sterren gekust om de jaloezie van de meeste vrouwen op te wekken.En fans zullen misschien opmerken dat ze er vaak verbaasd uitzag als ze werd gekust in een drama.

Park Shin Hye begon 10 jaar geleden met acteren in 'Stairway to Heaven' en is langzaam overgegaan naar meer volwassen rollen. Ze was dus al een ervaren actrice voordat ze op 16-jarige leeftijd haar eerste kus op het scherm moest hebben met zanger Se7en.

Hij was de eerste van vele zangers en acteurs die haar kuste

Haar volgende zoenen vonden plaats tijdens een reclamespotje met Jang Geun Suk. Ze kuste hem opnieuw in het drama 'You're Beautiful'. Het begon met de kus/beet die ze dronken op hem plantte in een vroege scène. Maar toen werden de kussen minder pijnlijk en romantischer. Op clips van haar die hun kusscène op het balkon filmde, blijkt dat de sterren zich allebei een beetje schaamden voor hun ontmoeting en grapjes maakten om het te verhullen. Toen hij haar eindelijk kuste, bleven haar ogen lange tijd open. Ze houdt vaak haar ogen open alsof ze in shock is wanneer ze wordt gekust, hoewel veel vrouwen die reactie kunnen hebben als ze door Jang Geun Suk worden gekust.

In 'Heartstrings' krijgt CNBlue's Jung Yong Hwa, haar medester van 'You're Beautiful', nog een kans om haar hart te veroveren. Maar toen hij haar voor het eerst op het scherm moest kussen, schaamde hij zich zo dat hij aanmoediging nodig had. Ze heeft gezegd dat haar mede-sterren van 'You're Beautiful' haar als een klein zusje zagen.

Haar beste kusscène in kdrama vond eerder dit jaar plaats in 'Flower Boys Next Door'. Haar kussen met Yoon Si Yoon omvatten een toevallige kus, die haar ook genoeg schokte om haar ogen open te houden. Maar haar beste zoenscène ooit kan het einde zijn van die komedie wanneer ze behoorlijk enthousiast lijkt. Maar toen zei ze voorafgaand aan dat drama dat Yoon Si Yoon haar ideale type was.

Haar kusscènes met Lee Min Ho's personage in 'The Heirs' leken haar weer te overrompelen. Maar dat paste in het plot, omdat zijn karakter agressief was en dat van haar vrij passief. Ze hadden een aantal kusjes, waaronder de donutkus en de dakkus.

Tot nu toe heeft ze kusjes gekregen van Se7en, Jang Geun Suk, Jung Yong Hwa, Yoon Si Yoon, Joo Sang Wook, Lee Seung Gi, Yoo Seung Hoo en Lee Min Ho. En ze is pas 23. Ze heeft een lange carrière van kussen voor zich.