Park Na Rae, Boom en Nucksal testten positief op COVID-19. Dit is wat er deze week met 'Amazing Saturday' gebeurt.

'Amazing Saturday' Cast Park Na Rae, Boom, Nucksal gediagnosticeerd met COVID-19

'Amazing Saturday'-komieken Park Na Rae, Boom en Nucksal zijn allemaal gediagnosticeerd met COVID-19, na de diagnose van Kim Dong Hyun, SHINee Key en Hanhae.

Op 2 maart kondigde het bureau van Park Na Rae, JDB Entertainment, aan dat de komiek haar hele weekschema heeft geannuleerd nadat ze de diagnose COVID-19 had gekregen.Park Na Rae(Foto: Park Na Rae officiële Instagram)

Volgens het bureau onderging de entertainer uit voorzorg een PCR-test, die in de ochtend van 2 maart positief terugkwam.

Park Na Rae(Foto: News 1 Korea) Park Na Rae

Momenteel is Park Na Rae in zelfisolatie in overeenstemming met de richtlijnen van de gezondheidsautoriteiten van de overheid.

Ze heeft geen specifieke symptomen omdat ze eerder drie doses van het COVID-19-vaccin heeft gekregen.

(Foto: tvN)
Boom, Shin Dong Yup, Park Na Rae, Nucksal, Girl's Day Hyeri, Meer

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Wat gebeurt er met het variatieprogramma van Jeon So Min? 'The Sixth Sense 3' stelt première uit

Na de aankondiging van Park Na Rae, kondigde Boom's bureau, Bliss Entertainment, ook aan dat de acteur positief had getest na het ondergaan van een PCR-test.

Een vertegenwoordiger van 'Amazing Saturday' bevestigde later dat Nucksal, een castlid, die dag ook positief testte op het virus. Kim Dong Hyun testte op 28 februari positief, terwijl Hanhae en SHINee Key op 1 maart positief testten.

SHINee-sleutel(Foto: SM Entertainment) SHINee Key Geweldige zaterdag(Foto: AOMG)

'Kim Dong Hyun, Park Na Rae, Nucksal, Hanhae, SHINee Key en Boom testten allemaal positief op het virus', aldus de productie-eenheid 'Amazing Saturday'.

Hierdoor staan ​​er deze week geen opnames gepland voor 'Amazing Saturday'. Een spoedig herstel gewenst aan alle leden van de cast!

'Amazing Saturday' stelt opnames uit

Omdat de helft van de castleden positief testte op het coronavirus, besloot 'Amazing Saturday' de opnames van deze week uit te stellen!

Kim Dong Hyun, Hanhae, SHINee Key, Boom, Park Na Rae en Nucksal zijn allemaal gediagnosticeerd met COVID-19, ondanks dat ze zijn gevaccineerd.

LEES VERDER: Is Jeon So Min nog steeds castlid van 'The Sixth Sense 3'? Dit is waarom de artiest niet op de filmset verscheen

(Foto: Hyeri's Instagram)

'Amazing Saturday'-castlid Moon Se Yoon testte in februari positief, waardoor alle castleden werden getest. Gelukkig waren er geen bijkomende besmettingen.

De uitbraak van het COVID-19 begin maart trof echter de castleden.

Daarom besloot de productie-eenheid van de variété deze week de opnames uit te stellen. Het uitzendschema van de show wordt niet beïnvloed.

LEES OOK: Shin Hye Sun stopt met filmen van nieuwe film met Lee Jun Young, hier is waarom

Bovendien is 'Amazing Saturday' een muziekshow waarbij beroemdheden en gasten songteksten raden met warm eten uit heel Zuid-Korea.

'Amazing Saturday' wordt elke zaterdag uitgezonden op tvN om 19:40 uur. KST. Het is ook beschikbaar voor wereldwijde streaming met Engelse ondertitels op Viu.

Dit vind je misschien ook leuk:'Love and Leashes'-ster Lee Jun Young test positief voor COVID-19

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.